Ljeto može trajati cijelu godinu!

Nakon duge i hladne zime ljeto nam se polako prišuljalo i samo čeka pravi trenutak da zablista u punom sjaju. Do tada vrijeme ćemo kratiti uspomenama na ljetne avanture, vruće noćne provode, sjećanjem na zvukove valova, okuse ljetnih slastica i karakteristične ljetne mirise.

Novi Nivea Love gelovi za tuširanje zaštitit će kožu od isušivanja i duboko ju hidratizirati. Odvojite vremena za sebe, uživajte u opuštenim trenutcima, osvježavajućem mirisu novog Nivea gela za tuširanje i zadržite toliko obožavani osjećaj ljeta i ljetnih avantura tijekom cijele godine.

NIVEA LOVE Sunshine gel za tuširanje svojim prepoznatljivim mirisom NIVEA Sun proizvoda pomoći će vam da ostanete u ljetnom raspoloženju ispod tuša cijele godine. Njegova lagana formula s ekstraktom aloe vere pružit će vam osjećaj meke i hidratizirane kože te će ukloniti sve neželjene tragove kreme za sunčanje, morske soli ili klora.

Doživite snagu morskih minerala uz NIVEA LOVE Waves gel za tuširanje.

Nježno će očistiti vašu kožu te ju održati mekanom i njegovanom. Jedinstven miris podsjeća na ljeto, opuštanje i trenutno podiže raspoloženje!

Ako volite vježbati te vam visoke ljetne temperature nisu prepreka dobroj formi, NIVEA LOVE Outdoor gel za tuširanje je baš po vašoj mjeri! Osvježavajući miris limunske trave trenutno podiže raspoloženje, hidratizira kožu i pruža osjećaj svježine.

Novi NIVEA LOVE Waves, Sunshine i Outdoor gelovi za tuširanje dostupni su od travnja.

  • NIVEA LOVE Sunshine gel za tuširanje 250 ml – preporučena maloprodajna cijena 18,90 kn
  • NIVEA LOVE Waves gel za tuširanje 250 ml – preporučena maloprodajna cijena 18,90 kn
  • NIVEA LOVE Outdoor gel za tuširanje 250 ml – preporučena maloprodajna cijena 18,90 kn

3 čitateljice dobivaju po jedan od ovih divnih gelova za tuširanje. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #oci
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 4. svibnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

Vesna Henezi
Danijela Lukac
Dajana Jelena Dusper