Lociraj popust

iphone zena_lid
Planirate shopping? Treba vam haljina, remen, parfem? Bilo bi dobro uhvatiti nekakav popust. Ali, koliko nam treba da svakodnevno pretražimo sve trgovine koje prodaju željene proizvode kako bi pronašli sniženja? Do sada smo redovito odustajali, ali više nećemo.

Nećemo zahvaljujući mobilnoj i web aplikaciji Lociraj Popust, koja će pronaći sve popuste u blizini, u krugu kilometar, pet, deset, pa sve do petsto. Aplikaciju su izradili hrvatski poduzetnici Dean Dragičević, Hrvoje Petričević i Mladen Sikirica. Slična aplikacija ne postoji u našoj regiji, a dečki su otkrili kako nešto tako nisu pronašli nigdje u svijetu.Aplikacija korisniku omogućuje postavljanje alarma na proizvod koji planira kupiti, a on će zazvoniti kad netko spusti cijenu tog proizvoda. Također, kad korisnik postavi alarm na određeni proizvod, svi trgovci koji taj proizvod prodaju o tome će biti obaviješteni. Iako je objavljena tek nedavno na AppStoreu, aplikacija je preuzeta u prva dva tjedna 7.500 puta, a prava ekspanzija tek slijedi jer aplikacija je od danas dostupna i na Android Marketu, dakle za Samsung, HTC, LG itd.Dečki koji su osmislili aplikaciju ističu kako im je glavni zadatak korisnicima omogućiti život bez letaka i kupona. Cilj nije korisnika pod svaku cijenu nagovoriti na kupnju bilo kojeg proizvoda, već mu omogućiti da željeni proizvod kupi po sniženoj cijeni.

Kako funkcionira aplikacija?

Lociraj Popust omogućuje da pronađete i locirate proizvode i usluge koji su na popustu u vašoj blizini, odnosno na nekoj određenoj udaljenosti od vaše trenutne lokacije. Omogućeno je pretraživanje po kategorijama i podkategorijama, te po ključnim rječima. I sve to u nekoliko sekundi, nekoliko pokreta prstima, bez nahodavanja po gradu i obilaženja svih dućana i ručnog zapisivanja cijena.

Kad pronađete zanimljivi popust, direktno iz aplikacije možete nazvati prodavača i detaljnije se raspitati o ponudi. Možete poslati i e-mail, a informaciju o popustu možete podijeliti i sa svim svojim prijateljima na Facebooku, Twitteru ili ga jednostavno proslijediti SMS-om ili e-mailom.Aplikacija vas pomoću karte i uputa o vožnji i kompasa precizno navodi do lokacije na kojoj se nalazi proizvod na popustu koji ste odlučili kupiti. S ovom aplikacijom kupovina postaje istinsko zadovoljstvo, i što je najvažnije štedite novac i vrijeme, koje je neprocjenjivo.

Uz to, cijeli projekt ima i ekološku dimenziju, jer je ovakva aplikacija puno učinkovitiji način oglašavanja od klasičnog načina tiskanja i distribuiranja promotivnih kataloga, letaka i kupona kojima se zatrpavaju naši poštanski sandučići. S ovom bi aplikacijom to moglo postati prošlost. Najzanimljivija sniženja koje Lociraj Popust locira možete pratiti i na njihovoj Facebook stranici.