Luksuzni ljetni tretmani lica i tijela

Znakove starenja kože bez odgovarajuće njege izuzetno je teško sakriti.  Već u tridesetima koža lica postaje suha, bore izraženije, tonus vidno opušteniji, a grijesi iz mladosti, poput prekomjernog izlaganja sunčevim zrakama bez adekvatne zaštite, nedovoljna hidratacija i nepravilna njega, stižu na naplatu. Sve zahtjeve kože iznad 30 godina sigurno će zadovoljiti NIPONIC, japanska metoda pomlađivanja algama dostupna po prvi puta u Hrvatskoj u jednom od vodećih salona za njegu i ljepotu kože IM ESTETICA.

Njegovana i lijepa koža imperativ je za ženu u svakoj životnoj dobi, a rezultati pomlađivanja NIPONIC tretmanima doista oduševljavaju. Smanjenje bora, ujednačenost kože, podignut volumen, povećana hidratacija, dugotrajan osjećaj svježine – rezultati su NIPONIC tretmana s direktnom aplikacijom morskih algi na lice. Naime, morske alge predstavljaju super-hranu za kožu s velikim udjelom kalcija, željeza, kalija i  natrija, sadrže izrazito visoki udio vitamina B  koji je neophodan za kožu te štite membranu stanice od oštećujućih faktora iz naše okoline kao što su UV zračenje i onečišćenja iz zraka.

NIPONIC tretman lica dolazi u dvije varijante koje će zadovoljiti sve zahtjeve kože iznad 30 godina. U kombinaciji s OXY terapijom te LED maskom pomažu da se svi regenerirajući sastojci upiju u kožu u što bržem vremenu, kao bi koža postala svježa, zategnuta, podignutog volumena i izrazito pomlađenog izgleda te zaštićena od foto-oštećenja.

Japanski beauty rituali osvojili su žene diljem svijeta, a jednostavnost, minimalizam i dubinska njega iznutra i izvana osnova su savršenog tena žena Japana. Naime, zdravlje i ljepota su životni stil, a ne kratkoročan projekt, a upravo se to, uz individualan pristup, poštuje i njeguje u IM ESTETICA salonu. Beauty oaza nudi kompletnu njegu lica i tijela na jednom mjestu, a kada vam dnevne obveze ne dopuštaju da se potpuno opustite pravi spas je maderoterapija ili masaža drvenim valjcima –  tehnika koja se pokazala najučinkovitijom protiv najveće ženske boljke – celulita.

Tretman se izvodi pomoću glatkih i rezbarenih valjaka te s posebnim dodatkom za konturiranje pomoću kojeg se oblikuje i podiže gluteus ili noge.

Maderoterapija pomaže i kod problema s tonusom mišića, cirkulacijom i kod zadržavanja vode u tijelu.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana,a za značajnije promjene preporučuje se kura od deset tretmana.

Trajanje tretmana (noge+gluteus) je 30 minuta.

Više informacija te ostatak ponude potražite na:

www.imestetica.hr

Jednoj čitateljici iz Zagreba poklanjamo jedan tretman maderotepije.

Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #medoterapija
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 20. srpnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Random.org bira, a dobitnice se trebaju javiti u naš inbox. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Sandra Mlinarić