Machine Gun Kelly i Club C kao savršen spoj za novu Club C Overbranded kampanju

Nova „Club C Overbranded“ kolekcija čije je zaštitno lice talentirani mladi američki umjetnik, glazbenik i glumac, Machine Gun Kelly, inspirirana je odvažnim stilom devedesetih godina prošlog stoljeća, koji je obilovao dizajnerskim detaljima i odisao posebnom individualnošću.

Reebok Club C OB 1
Kampanju je snimio Atiba Jefferson u jednom napuštenom čikaškom skladištu. Poznati mladi reper koji modu doživljava na jedinstven način samoizražavanja, lukavo se smijući u foto objektiv, na poseban je način odao počast modnoj individualnosti i kulturi 90-ih kada je Club C postao apsolutni vladar uličnog stila.

MGK + Reebok Club C 3

Devedesete su bile godine golemih modnih rizika i osobnog stila. Nova Club C Overbranded kolekcija odiše istom atraktivnošću, ali na moderno redizajniran i estetski dotjeran način.

Oduvijek sam bio veliki fan ovog Reebok modela, jer je istovremeno jednostavan i bezvremenski“ – izjavio je Machine Gun Kelly te dodao „Club C jedinstvena je tenisica koja više od 30 godina suvereno vlada uličnom scenom. Činjenica kako je model i danas sveprisutan te ga s oduševljenjem prihvaćaju i nove generacije, dovoljno govori o relevantnosti Reeboka“.

Club C + MGK BTS3
„Smatrali smo kako je pravo vrijeme vratiti se stilu 90-ih i iskoristiti Kellyjevu jedinstvenu kreativnu osobnost i stilski izričaj“, dodaje Todd Krinsky, potpredsjednik za Reebok Classic i Entertainment.
Club C Overbranded Model Images_16

Kako bi se na vjeran način prikazalo doba kada se brending isticao u znatno većoj mjeri nego danas, Club C Overbranded ostao je vjeran originalu. Kožnati modeli u crvenoj, crnoj, bijeloj, sivoj i zelenoj boji, s EVA potplatom te istaknutim retro Reebok logtipom, predstavljaju „Clasic“ modnu poslasticu.

Club C Overbranded modeli dostupi su u Reebok FitHub storeu Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebok partnera po cijeni od 699,00 kuna:

  • SHOOSTER trgovine i web
  • SHOE BE DO trgovine i web
  • THE ATHLETE’S FOOT, City Center one East, West i Split
  • MALLY, Importanne Centar