MAI by Majda za poklonice modernog dizajna i romantičnog stila

Modna dizajnerica Majda Postružin svojim radom posljednjih nekoliko godina oduševljava poklonice modernog dizajna, romantičnog stila te vrhunske kvalitete i udobnosti. Da pamuk nije rezerviran samo za sportske komade, dokazuju i Majdine ženstvene kolekcije koje ruše mit o ovom popularnom materijalu. Nakon godina predanog rada, trud se isplatio pa je ove godine u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera održana prva revija modnog brenda MAI by Majda.

MAI by Majda (1)

Na reviji je predstavljena kolekcija proljeće/ljeto 2017., koja je utjelovila francuski šik, s karakterističnim lepršavim materijalima, razigranim volanima i cvjetnim uzorcima. Nakon revije uslijedio je MAI by Majda LOOKBOOK s najboljim ovosezonskim komadima, s naglaskom na ženstvene, romantične dizajnerske komade izrađene od prozračnih, ugodnih materijala.

MAI by Majda (2)

LOOKBOOK su obilježile duge, cvjetne haljine, veseli uzorci, lepršavi materijali te šarmantni detalji poput bogatih volana i decentne čipke. Komadi iz kolekcije su veoma elegantni i chic, no istodobno iznimno ugodni, što je formula za dobitnu kombinaciju MAI by Majda dizajna.

MAI by Majda (9)

Obožavatelji spoja modernog i udobnog, aktualni LOOKBOOK mogu pronaći na web stranici www.maibymajda.com,  Instagram profilu @maibymajda te Facebook stranici MAI by Majda. Ljupke kreacije iz LOOKBOOK-a i kolekcije proljeće/ljeto 2017. mogu se isprobati u zagrebačkom MAI showroom-u na adresi Dudovec 51. Uskočite u jedan od  neodoljivih cvjetnih komada iz aktualne kolekcije i uživajte u dugom, toplom ljetu!

  • Modeli: Talia model
  • Hair: Petar Grdović
  • Make-up: Katarina Lukin
  • Foto: Jakov Baričić