Make up noviteti iz Maybelline-a New York

U proteklom stoljeću percepcija ljepote nebrojeno se puta mijenjala, no moć transformacije kroz make up i želja za uljepšavanjem nikada nije nestala. Maybelline New York vođen je upravo željom žena diljem svijeta da se istaknu svojom jedinstvenošću i odvažnošću.

Maybelline New York od samog je početka imao jasnu misiju i viziju – brand inspiriran snažnim ženama i  make up dostupan ženama cijeloga svijeta. Danas su Colossal maskara, Color Sensational ruževi i Affinitone puderi samo neki od Maybelline New York ikonskih proizvoda koji omogućuju ženama da vlastitom kreativnošću  istaknu svoju individualnost i ljepotu.

Superstay matte ink novi mat tekući ruž

Novi mat tekući ruž iz Maybelline-a New York sadrži visoku koncentraciju pigmenata te daje intenzivnu boju, postojanu 16 sati. Precizan aplikator u obliku strijele ostavlja mat efekt u jednom nanosu.

Oboji svoje usne našom najbogatijom mat nijansom za do 16 sati postojanosti. Pokaži svoj stav!

page

Superstay 24h tekući puder

Formula novog Superstay 24h tekućeg pudera iz Maybelline-a New York bogata je pigmentima koji besprijekorno pokrivaju do 24 sata.* Dugotrajna formula za potpunu pokrivenost učinit će vaš ten besprijekornim

Budi uvijek spremna za savršenu sliku, upoznaj svoje tajno oružje!

page

Burgundy paleta sjenila za oči

Nova Burgundy paleta sjenila za oči iz Maybelline-a New York donosi tople note nijansi u bojama crvenog vina, sa svjetlucavim nijansama jantara i zlatno-ružičastim nude nijansama.

Drske, a meke poput baršuna. Prepusti se uživanju u mekoći baršuna. Jer sada, tvoje oči postaju izazovne i raskošne. Malo drame? Ja sam uvijek za.

Maybelline ES BURGUNDY BAR PALETTE 4 Burgun O - 3600531429911.psd

Informativne cijene noviteta iznose:

  • Superstay matte ink mat tekući ruž iz Maybellinea New York, informativna cijena iznosi 59,90 kn
  • Superstay 24h tekući puder iz Maybellinea New York, informativna cijena iznosi 69,90 kn
  • Burgundy paleta sjenila za oči iz Maybellinea New York, informativna cijena iznosi 84,99 kn
IMG_20170919_175923

Dar za čitateljice

 

Darujemo 2 čitateljice. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Maybelline

Prijave primamo do 28. rujna, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnice: Marta Barbir i Anja Marietto.