Male ideje za sretniji život

Svatko se od nas u životu susreće s bezbroj situacija od kojih mnoge percipira kao problematične. Bez obzira na to jeste li tek zakoračili u život ili već imate mnoge situacije iza sebe, uvijek je dobro čuti pravu riječ u pravo vrijeme. Ovo je knjiga životne trenerice Tatjane Divjak koja će vam dati neke male ideje za sretniji život.

Kroz knjigu ćete zajedno s Tatjanom proći kroz prve korake.  Ako tada još ne steknete novu naviku ljubavi prema sebi te si ne naučite dati podršku kroz svakodnevni trening ponovo ćete otvoriti prvu stranicu i krenuti ispočetka. Bolje je vratiti se na početak, nego nikada ne započeti!

Izbor je vaš: možete pročitati knjigu i osjetiti nadahnuće, prepustiti se svojoj intuiciji i odabrati odgovor kao motivaciju za taj dan ili problem, proći područja u kojima imate najviše problema, ili pak potražiti specifičan odgovor za specifično pitanje.

Citat iz knjige:

Život počinje onda kada svršite sa starim navikama i prigrlite nove.
Kada umjesto problema vidite izlaz, rješenje.
Za to vam je često potrebna potpora.

Ova je knjiga takva potpora.
Krenite u život na drugačiji način, sa svakodnevnom
podrškom vašem novom načinu rješavanja problema.

Tatjana Divjak je life coach, kolumnistica magazina Sensa, kolumnistica tjednika Lider, autorica dviju knjiga s područja osobnoga razvoja i osoba zaljubljena u život.
Diplomu i pravo na titulu Life Coach L. C. H. Stekla je 2005., po završetku škole za Life Coaching u Engleskoj kod Curly Martin, nakon dugogodišnje poduzetničke karijere, koja je uključivala i vođenje vlastite marketinške i PR agencije.

Njezini klijenti su osobe koje žele bolje i kvalitetnije živjeti, a u individualnom radu s njima Tatjana nalazi zadovoljstvo, uspjeh, sreću i mir. Radi ono što voli i voli ono što radi. Članica je European Coaching Institutea, Europskog udruženja za trenere.

SHE.HR POKLANJA

Naklada Ljevak i She.hr poklanjaju vam 3 primjerka hit knjige autorice Tatjane Divjak:  "Male ideje za sretniji život".

Ako želite saznati tajne kvalitetnog življenja, pošaljite nam mail na – [email protected] s naslovom poruke – IDEJA, i ova knjiga možda postane vaša!

Vaše prijave primamo do 26 veljače, kada ćemo objaviti i dobitnike!

Vaš She.hr
Dragi naši,
knjigu "Male ideje za sretniji život" osvojili su: Sandra Grgurić, Nataša Palijan i Bjanka Braić.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primiti će na mail.

Vaš She.hr