Mali princ – novi brijač u gradu

Prošećete li ovih dana ulicom naići ćete na brade svih veličina i oblika, od precizno ‘dizajniranih’, preko slijepljenih brkova do hipsterskih brada. No, žene baš i nisu lude za bradama, ako je vjerovati istraživanjima. Dok neke studije pokazuju da žene vole brade od dva, tri dana ili duže, druge kažu da im je draži ‘čisti izgled’. 98 posto svjetskih motorista, kauboja, ratnika i ostalih ‘zločestih momaka’ ima ili je imalo bradu ili brkove. S obzirom da žene vole zločeste dečke, ne moramo više ništa reći…

Drage žene, i vaša snažnija polovica još uvijek misli da je ljeto i da ona duga brada i brkovi „morskog vuka“ prolaze?

Ovo je jedno od čestih problema s kojima se žene susreću kada se sa svojim dečkima/muževima vrate s godišnjeg odmora. Naime, muškarci često na moru žele izgledati kao morski vukovi, vjerojatno zato što misle da se to njihovim ljepšim polovicama sviđa, no često znaju i pretjerati u tome. U većini slučajeva ulijene ne pomišljaju niti o brijanju svoje brade niti o cjelokupnom uređivanju ni kada se vrate u „normalan život“ nakon odmora.

Na svu sreću žene ne moraju više brinuti jer je novi brijač, Mali princ, stigao u grad! Dosta je neurednih ostataka dlačica od brijanja po kupaonicama i porezotina na bradi. Vaš muškarac biti će sretan što s izgledao svoje brade i brkova, a vi s njegovim urednim look-om, ali i kupaonicom.

Pitate se o kome je riječ? Novi brijač je ustvari Mali princ koji je prostorije svojeg Frizerskog studija smjestio u jugoistočni dio Zagreba, na Borovje. Žene će tako odsada u istom prostoru imati salon gdje će i same moći dolaziti na tretmane za svoju kosu, a što je još važnije moći će poslati svoje muškarce na brijanje, uređivanje, šišanje i njegu brada i brkova koji će im pomoći da urede svoj izgled. Mali princ specijalizirao se i za precizne tehnike brijanja – tzv. razor fade kao i klasično i tradicionalno brijanje.

letak mali princ-1

Žene često i same pokušavaju muškarce nagovoriti na određene oblike brada i brkova koje bi se njima najviše svidjele na licima svojih muškaraca. No, muškarcima se to ne sviđa jer oni sami žele izabrati što im najviše pristaje. Od sada svoje muškarce prepustite stručnjacima u malom princu koji će njihov oblik prilagoditi licu, stilu i godinama.

Mali princ nam daruje oblikovanje brade i brkova s uključenim tretmanom njege i masažom lica, uz rezervaciju termina. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mojmaliprinc

Prijave primamo do 8. listopada, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Suzana Žužul.