Maya loves Mr Bowtie – posebna leptir mašna

Kad vam netko spomene leptir mašnu, prvo na što pomislite jest klasičan modni asesoar izrađen od tkanine, ali ove leptir mašne o kojima ćemo danas, su od drveta.

Nakon 10 godina iskustva na poslovima voditelja projekata u marketinškim i oglašivačkim agencijama, sita rada pod neonskim lampama, Maja Durlen se odvažila otići u poduzetničke vode. Naučila je više cijeniti svoje vrijeme i svoju slobodu.

Mala poduzetnička priča

Poduzetnička priča iza ove ideje potpuno se oslanja na domaće i eko resurse, a određeni materijali imaju i zanimljivu pozadinu. Neke od njenih mašni izrađene su od  recikliranog drveta od kojeg je početkom prošlog stoljeća bio sagrađen kokošinjac u malom mjestu pokraj Zagreba.

Ambalaža je također pomno izabrana. Mašne su pakirane u kutije koje su ručni rad Kartonaže Hudetz, najstarijeg zagrebačkog obrta te vrste s tradicijom dugom stoljeće i pol, nagrađenog za očuvanu tradiciju obiteljskog obrtništva.

Maya loves Mr Bowtie

Maya loves Mr Bowtie mašne na našem su tržištu drukčije od ostalih jer su hrvatski proizvod. 100 % su ručni rad, dakle izrađuju se bez upotrebe bez cnc i sličnih strojeva.

Ujedno su i unikatni 2u1 suvenir. Osim što potječu iz Hrvatske, izrađene su od hrvatskog drveta, s jedne strane trake je hrvatski vizualni identitet (prepoznatljive kockice ili šestinski uzorak), a ako je okrenete na drugu stranu, dobivate traku mat crne boje za elegantne i/ili casual prilike.

Maya loves Mr Bowtie je stoga savršen i originalan poklon za partnera, prijatelja ili poslovnog suradnika, koji upravo zbog svojih prirodnih materijala predstavlja vječnu uspomenu. Mogu se nositi na dvije strane za dvije potpuno različite prigode, a veličina ovratnika regulira se čičak trakom.

Dio paketa jest i ručno izrađen melem za održavanje drveta, kako bi ono zauvijek trajalo i zadržalo sjaj. Pakirane su kao gotov poklon s ukrasnom vrpcom.