Medicinski proizvod namijenjen osobama s većim rizikom za razvoj karcinoma kože uzrokovanog UV zračenjem

Život na zemlji bez sunca ne bi bio moguć čemu svjedoči nebrojeni pozitivni utjecaji sunca na naš organizam ali i sav svijet oko nas. Sunce nas čini bolje raspoloženima i utječe na mnoge važne životne procese. No uz sve pozitivne učinke, nikako ne smijemo smetnuti s uma da prekomjerno i neodgovorno izlaganje suncu nosi i ozbiljne zdravstvene rizike, stoga je edukacija javnosti o važnosti pravilne zaštite od sunca od iznimno velikog značaja.

Upravo zato je dermokozmetički brand Eau Thermale Avène podržao javnozdravstveni projekt grada Zagreba pod nazivom „Djeluj sada“ koji se prošli vikend po jubilarni deseti puta održao na zagrebačkom jezeru Jarun. Kampanju je organizirao Grad Zagreb i Gradski ured za zdravstvo u suradnji s Udrugom za prevenciju tumora kože “Zdravi pod suncem”, Klinikom za tumore i Klinikom za kožne i spolne KBC-a Sestre milosrdnice te Klinikom za kožne i spolne bolesti KBC-a Zagreb. Cilj kampanje je iz godine u godinu podizati svijest građana Grada Zagreba o rizicima prekomjerne izloženosti UV zračenju kako bi preuzeli odgovornost za svoje zdravlje te zdravlje svoje djece, a ove se godine pregledima odazvalo oko 1500 građana.

Za Kožu kojoj je potrebna posebno VISOKA i snažna Zaštita

Eau Thermale Avène kao dermokozmetički brend u poseban fokus stavlja brigu za osjetljivu kožu i njezine specifične potrebe. Upravo zato je na javnozdravstvenom projektu „Djeluj sada“ javnosti predstavljen novi medicinski proizvod SunsiMed koji pruža klinički dokazanu zaštitu od sunca osobama koje su pod pojačanim rizikom za razvoj karcinoma kože koje uzrokuje UV zračenje. Medicinski proizvod SunsiMed pruža vrlo visoku zaštitu od sunca te dokazano sprječava ubrzano starenje kože izazvano pretjeranim izlaganjem UV zračenju.

page

Utvrdimo gradivo: štetni utjecaj sunčevog zračenja?

Premda imamo dojam da već sve znamo o štetnosti sunčevog zračenja za našu kožu, porast učestalosti karcinom kože nas demantira na vrlo surov način, stoga nije na odmet ponavljati koliko god je potrebno da se svijest javnosti podigne. UVB zračenje uzrokuje opekline od sunca. UVA zračenje prodire dublje u kožu te je u većini slučajeva odgovorno za ubrzano starenje kože. Učestalo i pretjerano izlaganje UVA i UVB zrakama glavni je uzročnik preranog starenja kože, ali i velikog broja prekanceroznih promjena na koži i karcinoma kože.

SUNSIMED – FORMULA DOKAZANE UČINKOVITOSTI

Medicinski proizvod SunsiMed odlikuje patentirani i fotostabilni sustav s četiri filtera koji pruža vrlo širok spektar zaštite od dugih i kratkih UVA-UVB zraka i jamči učinkovitost, sigurnost i visoku podnošljivost. Također sadrži moćni antioksidans Pre-tokoferil koji sprječava razorni utjecaj slobodnih radikala na stanice kože te Avène termalnu izvorsku vodu koja djeluje umirujuće i anti-iritacijski na kožu. Važno je istaknuti i Phisol-K, patentirani djelatni sastojak koji omogućava jednolično i homogeno nanošenje proizvoda te na taj način dodatno osigurava vrlo visoku zaštitu od sunca. Za maksimalnu učinkovitost medicinskog proizvoda SunsiMed vrlo je bitno slijediti uputu o pravilnoj uporabi proizvoda i nanositi dovoljnu količinu proizvoda na kožu. Jedinstvena SunsiMed tekstura lako se razmazuje i brzo upija pružajući „dry-touch učinak. Proizvod možete kupiti u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Preporučena maloprodajna cijena: 199 kn

I vi je možete isprobati! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #SunsiMed

Prijave primamo do 6. lipnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Desa Birus