Melankolija – priča o kraju svijeta

Zahvaljujući odličnim rezultatima koje postiže na Filmomaniji 5 – reviji dobrog filma koja se održala u posljednjih 10ak dana, film Melankolija u svoju redovnu kino distribuciju kreće od danas, ponedjeljka 3. listopada, unatoč činjenici što novi kino filmovi sa svojim službenim kino prikazivanjem uglavnom započinju četvrtkom.

Film Melankolija ove je godine prikazan u službenoj konkurenciji filmskog festivala u Cannesu gdje je osvojio nagradu za najbolju glumicu – Kirsten Dunst. Riječ je o prekrasnoj priči o kraju svijeta, priči o planetu Melankolija koji se užurbano približava Zemlji dok Justine i Michael slave svoj brak na raskošnoj zabavi u kući njezine sestre i šogora… Melankolija je psihološki film katastrofe renomiranog redatelja Larsa von Triera.

Dan nakon završetka pete po redu Filmomanije koja se ovog mjeseca prvi put održala u tri grada istovremeno (Osijek, Split i Zagreb), novi film redatelja Larsa von Triera kreće u službenu kino distribuciju po Hrvatskoj. Za početak će se film prikazivati u Zagrebu u kinu Movieplex (Centar Kaptol), a nakon toga film će doći i u ostale gradove (Osijek, Split, Rijeka, Pula, Čakovec…).

VODIMO TE U KINO

Continental Film poklanja vam 5 x 2 ulaznice za najnoviji film Lars von Triera Melankolija u zagrebačkom Movieplex kinu.*

Svi koji žele pogledati ovaj film, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom MELANKOLIJA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove glavna glumica koja je za svoju ulogu osvojila nagradu na filmskom festivalu u Cannesu?

Vaše prijave primamo do 6. listopada 2011., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. Sretno!
*Dobitnici ulaznica film mogu pogledati u zagrebačkom Movieplexu do 12. listopada.

Dobitnice ulaznica su: Matijana Blašković, Iva Vinter, Ivana Zagorec, Ivana Dvoršak i Mirta Vranko. Sve informacije o preuzimanju ulaznica šaljemo na mail. Čestitamo!