Mephisto za najudobniju jesen

Tipičan francuski šik, jednostavnost vrhunskog dizajna, tenisice s elementima starog zlata, retro gležnjače od brušene kože, elegantna senf boja…. nositi autentičnu, ručno rađenu, kvalitetnu, pomalo retro obuću, sve je više “cool and trendy”, a kada se takav modni akcent spoji s filozofijom brenda poznatog po „najudobnijim cipelama na svijetu“ –  Mephisto naprosto osvaja ovu sezonu!

Ninia_Nonia_Vicky_0199

 

Kada je kvaliteta u pitanju MEPHISTO je beskompromisan. Svaka se cipela pojedinačno ručno izrađuje u Francuskoj, što je u današnjem svijetu sintetičke obuće i masovne proizvodnje, rijedak i značajan kuriozitet.

 

Koristeći soft-air tehnologiju pomaže u otklanjaju problema umornih stopala, bolova u leđima i mišićima, pa čak i kod glavobolje, uz savršenu udobnost i nakon dugotrajnog stajanja ili hodanja. Mephisto koristi najkvalitetniju prirodnu teleću kožu, a đon svake cipele izrađen je od prirodnih materijala kao što je kaučuk ili lateks.

 

 

Osnovan 1965. u Francuskoj, Mephisto je izvanredan spoj tradicionalne zanatske izrade cipela i napredne tehnologije, a njihova obuća gotovo revolucionarna u svojoj inovativnosti. Od svojih početaka do danas ne odstupaju od filozofije korištenja najkvalitetnijih materijala i izrade trajne obuće iznimne udobnosti.