Metalik je nova crna!

Vjerojatno ste već primijetili metalik koji je u svim oblicima zaposjeo modne piste. Ne samo u modi – metalik možete primijetiti svugdje, u make up-u, lakovima za nokte, sjenilima i ruževima. Kako se trend razvija, možemo sa sigurnošću reći da je metalik nova crna, i vrijeme je da trend prenesemo i na kosu! Savršeno za svježi početak 2018. godine, L’Oreal Professionnel prezentira prve Majirel nijanse obogaćene metalik refleksima, za intenzivnu vidljivost i metalik završni učinak.

Majirel Metalik

S novim nijansama L’Oreal Professionnel stručnjaci za kosu predstavljaju vam i dvije nove usluge: metalik sjenčanje korijena i metalik pramenove ovisno o tome koja usluga bolje odgovara vašem karakteru. Metalik sjenčanje korijena renovacija je balayage-a s metalik nijansom na korijenima, za suptilne rezultate sjenčanja, dok su metalik pramenovi idealni za one koji žele izazovne rezultate s prekrasnim metalik efektom.

Majirel Metals tube

Pronađite svoj najbliži L’Oreal Professionnel salon i upitajte svog frizera za trendi novu uslugu uz koju ćete dobiti i moderan poklon!