Mi smo L.O.V

NA hrvatsko je tržište stigla njemačka kozmetika L.O.V koju je lako (za)voljeti.

L.O.V je obećanje za najprestižniju colour kozmetiku. Tri slova…#LOVyourself L.O.V vas voli, brine za vas, osnažuje vas – vašu ženstvenost, vašu ljepotu – s bojama stvorenim samo za vas. L.O.V je kratica koja se poigrava riječju LJUBAV, naravno… I doista, ovu je kozmetiku tako lako voljeti. Ima široki spektar proizvoda i za žene koje se manje šminkaju, ali bome i za one koje se obožavaju šminkati. Za žene koje točno znaju što žele i zbog toga imaju određena očekivanja od svojih kozmetičkih proizvoda.

160722_LOV_FB_1_Lipaffair_Composing

Inače ovaj brend pripada istoj kozmetičkoj kući kao i essence i Catrice, a kako znamo da su ova dva brenda sinonimi za kvalitetnu, a cjenovno pristupačnu kozmetiku, onda ne čudi što se isto očekuje i od L.O.V-a, osobito ako znamo kako je ovo najskuplji od ta tri brenda.

160722_LOV_FB_7_Nail_Composing

L.O.V ima predivna pakiranja i same proizvode, i djeluje luksuzno, no opet za cijenu koju si većina nas može priuštiti. Proizvođač kaže kako je ovaj brend voluptivan, uzbudljiv, strastven, budi osjetila. Dodirivanjem osjetila.

LOV_UpdaPost_TheUnex_RZ01

Isprobat ćemo L.O.V. kozmetiku. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #lov
  • Tagirajte frendice u komentarima na našem Facebooku te javno podijelite na svojem zidu.

Prijave primamo do 30. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Dajana Medak!