Miris ljeta

Ljeto može početi. Svježe i voćno, cvjetno i lako – miris je to koji nas podsjeća na neopterećeni boravak na jedrilici. U skladu sa sezonom, s.Oliver Fragrances mediteranskim je stilom odredio smjer najljepšeg godišnjeg doba

Miris ljeta 2018.

Čežnja za odmorom, blagim večerima i ukusnim koktelima uz more. I, naravno, čežnja za odgovarajućim mirisom – jer svako ljeto donosi nova sjećanja, mali svijet dojmova, okusa i boja. s.Oliver FEELS LIKE SUMMER pod sunčevim sjajem osvježava na nepredvidiv i iznenađujuć način. Lako poput perca i živahno – baš kao i ljeto 2018.!

Cvjetno-svježi sastav mirisa

Gornja nota poput svježeg povjetarca na toplom ljetnom danu: grejp, limun i bergamot osvježavaju i oživljavaju osjetila. Cvjetna i ženstvena srednja nota čini s.Oliver FEELS LIKE SUMMER odgovarajućim mirisnim dodatkom za žene u trendu. Miris blago odzvanja u donjoj noti. Kompozicija ljetne lakoće koja je istovremeno očaravajuće ženstvena.
Preporučena maloprodajna cijena u kn uključen PDV Eau de Toilette, 30 ml, 131,95 kn

Dizajn u morskom stilu

Uzorak sidra, crveni akcenti i plavo-bijele crte stvaraju morski izgled. Žene uz ovaj stil mogu zajedriti ovoga ljeta ili uz trendovski dizajn ambalaže s.Oliver FEELS LIKE SUMMER naglasiti vlastitu kupaonicu. Morski stil, naime, nije prikladan samo za šetnju plažom, već i u svakodnevici doziva osjećaj koji imamo tijekom praznika te dobro raspoloženje. Bočica i kutijica mirisa ukrašeni su elementima nadahnutima morem.