Mirisna terapija i njegujuća ulja za sretne ruke

Ruke su naši svakodnevni suputnici – trebamo ih za sve: dodire s voljenima, rad, kućne poslove i hobije. Njima se sporazumijevamo i dobivamo osjećaj za svijet oko nas. Zato moramo posebno pažljivo njegovati kožu ruku, hidratizirati je i zaštititi. Samo njegovane ruke nam omogućuju da u potpunosti uživamo u svemu što nas okružuje. Zahvaljujući novim uljnim NIVEA kremama za ruke možete imati sve, pa čak i više – njegujući ruke, njegujete svoja osjetila!

Nova linija krema pretvara nanošenje kreme u senzualno iskustvo. Nježni mirisi ugađaju vašim osjetilima, dok formula s uljim hrani kožu i štiti je do 24 sata.

Nova NIVEA njega za ruke s uljem dolazi u dvije nježne verzije – slatkoj s mirisom vanilije u kombinaciji s uljem badema, te voćnoj s mirisom cvijeta trešnje i uljem jojobe. S više od 100 godina iskustva u njezi kože, ovo je prva linije NIVEA njege za ruke s formulom ulje-u-kremi koja kombinira dragocjene sastojke, njegujuća ulja i opuštajuće mirise. Ova jedinstvena formula kožu ostavlja mekom na dodir i zaštićenom, dok nježni mirisi djeluju na ostala osjetila. Brzo upijajuća formula ne ostavlja masni ili ljepljivi trag na koži. Koža je neodoljivo glatka i meka, a neodoljivi mirisi potiču dobro raspoloženje tijekom čitavog dana!

page

Formule koje ne sadrže paraben ili mineralna ulja

Uljna krema za ruke NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil njeguje kožu i osjetila bogatom, brzo upijajućom formulom. Obavija ruke mirisom trešnjinog cvijeta i uljem jojobe ulja, pružajući dugotrajnu njegu i osjećaj dubinske hidratacije do 24 sata.

Uljna krema za ruke NIVEA Vanilla & Almond Oil njeguje kožu i osjetila bogatom, brzo upijajućom formulom. Obavija ruke mirisom vanilije i bademova ulja, pružajući dugotrajnu njegu i osjećaj dubinske hidratacije do 24 sata.

Preporučena maloprodajna cijena za ove kreme je 19 kuna.

Ali, to nije sve! Imamo i poklone za vas! 3 čitateljica čekaju NIVEA Cherry Blossom & Jojoba Oil  kreme. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Nivea

Prijave primamo do 10. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnice:

  1. Suzana Kožul
  2. Nina Malic
  3. Anja Marietto