Mirjana Mikulec objavila knjigu “Od ideje do realizacije”

Nakon serije knjiga posvećenih malim stanovima, prostorijama doma i drugim specifičnostima dizajna interijera, Mirjana Mikulec napisala je i knjigu koja će poslužiti kao priručnik svakome tko oprema dom iz temelja. Na primjeru realizacije jednog  projekta koji potpisuje, dizajnerica pokazuje kako i sami možete isplanirati i proći kroz zahtjevan proces uređenja stana ili kuće- bez muke.

Ovom knjigom željela sam svu teoriju o uređenju interijera pretočiti u praktični vodič kroz konkretne radove. Nastojala sam, kao što  naziv kaže, obuhvatiti svaki segment s kojim se možete susresti prilikom stvaranja doma i čitateljima pružiti sve važne informacije, ideje i rješenja na jednom mjestu. Opremanje interijera krije mnoge zamke u koje je jednostavno upasti, a koje rezultiraju i dodatnim, neočekivanim troškovima. To obično shvatimo kada je prekasno, ali zato je tu moja knjiga koja će vam pomoći.“- izjavila je Mirjana koja u svom najnovijem uratku progovara o mnogim problemima, ali i dizajnerskim rješenjima.

Knjigu potražite u prodaji na kioscima Tiska, Tisak Media centrima, prodajnim mjestima Hrvatske pošte i iNovina.

Mirjana se odlučila razveseliti jednu od vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #interijer

Prijave primamo do 26. veljače, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Ana Biočić!