Mlada zelena pšenica čuva i štiti vaš imunitet i vitalnost

Mnoga znanstvena istraživanja i stoljetna tradicija pokazuju da superhrana pozitivno djeluje na imunitet, a od namirnica vrlo često izdvajaju upravo list mlade pšenice kao najsnažniju zelenu povrtnicu i(ili) supernamirnicu.

Osim visokog udjela klorofila , bogata je organskim mineralima, vitaminima, aminokiselinama i enzimima. Upravo zbog tog izvanrednog sastava iz prirodnog izvora iznimno je korisna za naš organizam – neki ju nazivaju i “plazmom mladosti”. Osim toga, sinergija sastojaka iz prirode  osigurava optimalnu apsorpciju i bioraspoloživost u organizmu.

Liquid Sun linija

Liquid Sun je prirodni dodatak prehrani od ekološki uzgojene mlade zelene pšenice na nezagađenim hrvatskim poljima. Mlada pšenica za Liquid Sun reže se i ubire ručno te prerađuje pažljivo,  po metodama obrade sirove hrane kako bi se očuvali svi hranjivi sastojci i sačuvala njena vrijednost, najbliža listu pšenice u izvornom stanju. Krajnji rezultat je kvalitetan ekološki dodatak prehrani koji jača vaš imunitet te djeluje regenerativno i pozitivno na cijeli organizam.

www.liquidsun.com.hr

  • Liquid Sun – Mlada zelena pšenica, prah – 139,90 kn
  • Liquid Sun – Mlada zelena pšenica, kapsule – 159,90 kn
  • Liquid Sun – Mada zelena pšenica u medu – 49,90 kn

Dostupno u ljekarnama, biljnim ljekarnama i bio&bio trgovinama.

Jedan paketić čeka na vas, a mi ove proizvode možemo samo nahvaliti! Isprobali na svojoj koži. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #zelenapsenica

Prijave primamo do 2. ožujka, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Petra Vidas!