Mlade zvijezde u usponu nova su zaštitna lica posljednje Reebok Classic kampanje

Reebok Classic najavljuje najnovije predstavnike brenda, globalne reperske zvijezde okupljene pod imenom Rae Sremmurd, koji će postati zaštitna lica “Classic Leather” kampanje. Tim se potezom mladi glazbenici priključuju zvjezdanom rosteru lica poput Gigi Hadid, Teyane Taylor i Future koji svojim neustrašivim stilom, pomicanjem granica i samoekspresijom promiču osnovne vrijednosti Reebok branda.

Braća Swae Lee i Slim Jxmmi izgradili su svoju reputaciju na temelju buntovničkog i hrabrog stava kojega promiču još od 2014. godine kada su se prvi puta pojavili na sceni i pokrenuli promjene u popularnoj kulturi.

Reebok CL Rae Sremmurd_3

Još od davne 1983. godine, Reebok Classic Leather tenisice odolijevale su tipičnoj klasifikaciji, a kao zagovornik samoekspresije kroz brojne stilove, žanrove i osobnosti, nametnule se kao obuća za svaku priliku. “Classic Leather” kampanja proslavit će nekonformistički duh i poslužiti kao sredstvo ujedinjenja pojedinaca koji prkose većini kao tenisica koja se uspješno suprotstavlja ustaljenim konvencijama.

“Classic Leather” kampanja sadržavat će različite varijante drskih fotografija trendsetera i pionira stila koji nose Classic Leather tenisice, kao i aktivaciju Classic Leather kamiona koji će oponašati kameleonski stil Classic Leather tenisica koji se uklapa u svaku kulturu.

Classic Leather se odupire klasifikaciji jer tu tenisicu mogu nositi svi, gdje god se rodili i u kakvoj god situaciji bili.

Classic Leather modeli dostupni su u Reebok FitHub storeu Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera.