Moć duhovne predaje

“Ova će vam knjiga promijeniti život. Ja joj se redovito vraćam“, dr. Christiane Northrup, autorica knjige Žensko tijelo, ženska mudrost, Boginje ne stare i drugih svjetskih bestselera.

Knjiga Toshe Silver će vas očarati, utješiti, nasmijati i dirnuti vam srce. No to nije sve. Pokazat će vam kako da se od osobe koju kontrolira ego, preobrazite u osobu kroz Božansko može teći s lakoćom.

Ova predivna knjiga, osim što govori o tome što se može dogoditi kada dopustite Božanskom da preuzme kormilo, u najrazličitijim situacijama – od posla i financija do ljubavi i samopouzdanja – nudi i alat pomoću kojega to može postati vaša dnevna praksa. Zbirka priča i molitvi koje će vam pomoći da otvorite svoje srce ljubavi, čak i kad vam je teško te tako postati vaš duhovni vodič prepun radosti.

Evo kako izgleda primjer priče i molitve iz knjige.

*
Promijeni me, Voljeno Božansko,
u osobu koja može slobodno primati i davati.
Neka sjajno svijetliš unutar moga bića.

*

Promijeni me, Voljeno Božansko, u osobu koja
se uvijek sjeća svoga istinskog identiteta:
bezgranične Svjetlosti i Ljubavi. Dopusti da
poznajem sebe kao čistu svjesnost. Probudi me
iz ovog mjesečarenja i vjerovanja
da sam “samo” ljudsko biće.
Tvoja sam. Ti si moj. Jedno smo.

*

Tosha Silver diplomirala je književnost na sveučilištu Yale, ali se pritom nepovratno zaljubila u metafiziku i jogističku filozofiju. Već 30 godina podučava ljude diljem svijeta kako da se usklade s Božanskom ljubavlju. Prije ove knjige objavila je Outrages Openness (Šokantna otvorenost), a svoje ideje prenosi kroz online program nazvan “Living Outrageous Openness: Think Like a Goddess” (Živeći šokantno otvoreno: razmišljaj kao boginja). Živi u okolici San Francisca, a njezin rad možete pratiti na njezinoj stranici www.ToshaSilver.com i na Facebooku.

Dva primjerka ove divne knjige ide sretnoj čitateljici. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #duh

Prijave primamo do 26. svibnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijavljivati neograničen broj puta!

Dobitnice:

  1. Maja Širić
  2. Matea Baćica