Moćan serum za dehidriranu i osjetljivu kožu

Bilo da je naš zločin trošenje previše ili premalo vode presuda je ista – ne ukazujemo dovoljno poštovanje elementu bez kojeg nema ni nas ni svega što nas okružuje.

U dermatološkim laboratorijima Avène svjesni su koliko je voda važna za našu dobrobit iznutra i izvana, počevši od činjenice daje Termalna izvorska voda Avène u srcu svih Eau Thermale Avène nježnih po prirodi. Novi Hydrance Intense Rehidrirajući serum razvijen je kako bi pružio hidraciju; univerzalnu potrebu kože svih tipova, boja i dobi.

Problem: dehidrirana koža

Hydrance Intense Rehidrirajući serum pomoći će dehidriranoj koži tako što će ju umiriti i obnoviti prirodna skladišta vode u koži Avène termalnom izvorskom vodom koja je sastavu Seruma zastupljena s čak 77 posto. Dehidrirana može biti i suha i masna koža, a riječ je o privremenom i reverzibilnom stanju kože koje je uzrokovano oštećenjem hidrolipidnog filma i intracelularnog cementa nakon čega dolazi do pretjeranog isparavanja vode iz epidermisa. Dehidrana koža je gruba, hrapava i bez sjaja te se gubi gipkost i osjećaj ugode, a zbog prisutnosti dehidriranih linija, koža izgleda naborano. Sklona je crvenilu i ljuskanju te je prisutan osjećaj zategnutosti na pojedinim dijelovima lica.

Misija: utažiti žeđ dehidriranoj koži

Učinkovitost Hydrance Instense rehidrirajućeg seruma počiva na CohedermTM djelatnom kompleksu koji se sastoji lipidnog tria (Izocetil stearoil stearat, Trietilheksanoin i Beta-sitosterol) te garantira tri stupnja djelovanja : obnavljanje skladišta vode u rožnatom sloju kože, pojačano povezivanje (kohezija) stanica te obnova hidrolipidnog filma kože. Sinergističko djelovanje lipidnog tria, mikrosfera i lamelarnog sistema za transport vode fenomen je koji omogućuje INTENZIVNU I DUGOTRAJNU HIDRACIJU KOŽE.

Rješenje: Hydrance Intense Rehidrirajući serum

Posebna, iznimno upijajuća tekstura : Hydrance Intense Rehidrirajućeg seruma tehnološki je napredna, lagana i ugodna za upotrebu. Moderna i privlačna Aqua-film tekstura obavija kožu Termalnom izvorskom vodom Avène te ima učinak vodenog vala, a pogodna je za korištenje svim dobnim skupinama; samostalno ili prije nanošenja kreme.

Način uporabe: Nanijeti ujutro i/ili navečer na lice, vrat i dekolte samostalno ili prije proizvoda za njegu.

Hydrance Intense Rehidrirajući serum (bočica s pumpicom 30 ml): 289 kn