Moderan nakit iz Projekt (e)M

Projekt (e)M je relativno nov i malen kreativni projekt dviju studentica – Martine Janžek i Ene Katalinić. Projekt je stvoren potpuno spontano, s obzirom na to da se obje bave kreativnim radovima od malenih nogu.

Projekt (e)M

Projekt (e)M

„Odlučile smo osmisliti nešto što će nam upotpuniti slobodno vrijeme. Dizajniramo moderan i mladenački nakit od polimernih glina i pleksiglasa. Uz to, dizajniramo i drvene podloške i magnete koji se uklapaju u svaki interijer, a već su nam donijeli  brojne pozitivne reakcije. Nastojimo dizajnirati stvari koje su neobične, moderne i jedinstvene, a smatramo kako smo u tome i uspjele. Za sada, kao projekt, djelujemo unutar kreativne udruge koja ima svoje sjedište u Zagrebu”, kažu nam Martina i Ena.

Projekt (e)M

Projekt (e)M

Njihove radove često možete vidjeti na nekim kreativnim sajmovima, a ove godine po prvi puta sudjeluju i na popularnom SFeraKonu te na Croatian Tattoo konvenciji u zagrebačkom SC-u.

Projekt (e)M

Projekt (e)M

Asortiman se sastoji od kolar ogrlica kojih u raznim veličinama i bojama. Primjerene su i za neke elegantnije prigode, a od zaigranijih stvari dizajniraju ogrlice i medaljone napravljene od polimernih glina. Posebno ističemo popularne motive na Maloga princa i likova iz Burton filmova, prstenje iz geometrijske kolekcije te inovativne drvene podloške i magnete koji ukrašavaju svaki interijer.

14444787_1788358701382516_2284401724486724720_o

Projekt (e)M daruje prstenom po izboru!. Izvući ćemo jednu čitateljicu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Projekt(e)M

Prijave primamo do 4. svibnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijavljivati neograničen broj puta!

Dobitnica Valentina Otočan.