Moderne igračke od prirodnih materijala

Iza Toporka i Owlsandco. stoji Zrinka Černoš Berić, dizajnerica tekstila, povjesničarka umjetnosti, kreativka, zaljubljenica u handmade stvari, pasionirana sakupljačica materijala za šivanje, ali prvenstveno mama dvoje malih klinaca koji su najvećim dijelom zaslužni za ono što vidite.

Toporko drvene igračke nastale su iz želje da se vlastitom djetetu pruži nešto originalno, posebno i zdravo. Sve Toporko igračke premazane su ekološkim lanenim uljem i lijepljene prirodnim ljepilom uz dodatak sisalovih i kokosovih vlakana. Iza ovih igračaka stoji cijela obitelj, jer svatko je zadužen za jedan segment njihova stvaranja.

Priča o Owlsandco. sovicama započela je sasvim slučajno, kako to obično i bude. Sve je krenulo od jednog 'lavljeg broša'. S vremenom priča se razvijala, rasla i mijenjala. Owlsandco trenutno izrađuje stvari za djecu – igračke, zvečke, Slindravce.

Little Miss lutke najnoviji su dodatak šarenom društvu iz Owlsandco. Lutke se mogu potpuno personalizirati – može se naručiti boja kose, vrsta haljine, boja haljine, određena frizura, ma sve što poželite.

OSVOJI TOPORKO I OWLSANDCO UNIKATNE IGRAČKE

Darujemo vam dvije Toporko drvene sove i jednu Owlsandco Super She unikatnu krpenu lutku ekskluzivno dizajnirane za She.hr.

Želite li osvojiti ove igračke, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom IGRACKE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove najnoviji dodatak šarenom društvu iz Owlsandco.?

Vaše prijave primamo do 16. prosinca 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Dobitnice su Silvija Šabić, Sara Skejo i Ivana Žižić. Čestitamo!