Modna poslastica: svi iščekuju 11. Riječke stepenice

Atraktivno modno događanje na kamenim stubama u srcu grada najljepša je i najglamuroznija modna revija na otvorenom koju s nestrpljenjem iščekuje publika, ali i dizajneri. 11. Riječke stepenice, jedno od najvećih modnih događanja u Hrvatskoj održat će se u petak 25. kolovoza 2017. na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u Rijeci.

13

Mnogobrojni brendovi na ovoj modnoj manifestaciji predstavljaju svoje kolekcije haljina, odijela te modnih dodataka i to preko deset godina za redom, a “modne stepenice” postale su prepoznatljiva turistička atrakcija pred kraj ljeta.
Ove će godine publika zasigurno uživati u pravoj modnoj rapsodiji gledajući petnaestak modnih revija u jedinstvenom ambijentu u centru grada u programu koji će trajati sat i pol. To je apsolutno najveći broj revija koji se u Hrvatskoj održava unutar samo jedne modne večeri uz cjelovite kolekcije za jesen/zimu.

12
Stoga i ne čudi što su Riječke stepenice najomiljenije modno okupljalište zaljubljenika u trendove već puno desetljeće i pravo mjesto koje dizajneri i modne kuće biraju za predstavljanje svoje odjeće. Ulaz na revije je slobodan.