Modna preporuka: Plavom bojom pozdravite ljeto

plavom bojom

Ako pitate nas u Silver Clubu, ovog ljeta vrijedit će jedno pravilo: “Kada ste u nedoumici, birajte plavu boju.” Plava boja idealna je za opuštene ljetne kombinacije. Dovoljno je siguran odabir da s njome ne možete pogriješiti, a istovremeno nećete izgledati dosadno.

Veliki smo fanovi mornarskih kombinacija i svih motiva koji podsjećaju na more, ali i poslovnih kombinacija s dozom plave boje.

Plavom bojom igrate na sigurno

Tako smo za poslovni, ali trendy look sugerirali klasičnu plavu torbu, dovoljno veliku za sve one sitne potrepštine koje su svakoj ženi potrebne tijekom dana.

Ako se spremate za opuštenu večernju šetnju i važno vam je da se osjećate ugodno, predlažemo plavu bucket torbu uz koju ćete biti posve neopterećeni. O bucket torbama smo već pisali – one su poseban trend ove sezone koji je šteta propustiti.

Za sofisticirane večernje kombinacije pismo torba je must have. Pobrinite se samo da svoju kombinaciju začinite s pažljivo odabranim nakitom (ako nas pitate, ne propustite nositi visoke potpetice).

Za vruće ljetne dane priuštite si prozračnu torbu nježne plave boje. Kada smo izložene velikim vrućinama, ništa nas ne smije opterećivati, čak ni torba. Za dnevne varijante također volimo birati modele uz koje ćemo lakše prebroditi dane na poslu ili fakultetu, zato sugeriramo zanimljivu plavu torbu srednje veličine koju možete nositi prebačenu preko ramena. Dakako, za svaku od kombinacija pronašli smo i prikladnu ogrlicu.

Vjerujemo kako malo tko od nas može nositi pet različitih modela torbe iste boje, ali zato je tu Silver Club. Za cijenu samo jedne torbe, unajmite ih više od 500 i nosite tijekom cijele godine.

Preporuku daje Dora Fanjek, vlasnica Silver Cluba

Sve torbe i ogrlice sa slika dostupne su za najam u studiju Silver Club – rent a fashion.
Naslovna foto: Pixabay.com