Modni začin na hrvatski način: Eklektični chic

Ako poželite u zimski look ubaciti malo boja te biti posebni i neuobičajeni, ova kombinacija koju predlažem definitivno je za vas.

img_1094
Sami materijali toliko su IT da nikako ne možete pogriješiti, a ujedno ćete biti jako trendy.

Til kojeg ste sigurno već zamijetili u modnim editorijalima kao i na ulicama u ovoj intenzivno plavoj boji još je dominantniji, a ako ćete ga, baš kao i ja, kombinirati s oversize krznenim puloverom zasigurno ćete privući poglede okoline.

img_1049

Upravo to jako dobro zna i Marina Jerant, dizajnerica, majka i supruga koja stoji iza sve popularnijeg brenda LUKABU by Marina Jerant. Ta simpatična i svestrana Osječanka već nekoliko sezona izlaže na Cro a porter-u te redovito bere simpatije ženske populacije.

img_1090
Navodi mi kako su joj inspiracija urbane mame te stvarajući modele zamišlja žene koje jure na poslovne sastanke ili u park s djecom i odišu nevjerojatnom energijom.

img_1083
Eko krzno kojim je prožela svoju kolekciju, u ovom slučaju na puloveru kojeg nosim, toliko je zanimljivo da ćete njime podići i najjednostavnije komade koje već imate u ormaru, a Marina ne skriva kako nas i na proljeće očekuju brojni modni noviteti i iznenađenja.

img_1067

U kožne gležnjače koje nosim zaljubila sam se na prvi pogled. Debeli đonovi jako su popularni, ali izrazito udobni i to su na sreću svih nas prepoznali u Guliveru.

img_1046
Tako da baš kod njih možemo pronaći vizualno “tešku” kožnu gležnjaču koja je must have ove sezone.

Lijepo je znati kako je hrvatski dizajn iz dana u dan sve inovativniji i zanimljiviji, a ova kombinacija LUKABU odjeće i GULIVER cipela pravi je primjer kako hrvatski komadi mogu izgledati tako svjetski.