Modni začin na hrvatski način: Elegancija s pogledom

Za zadnje zimsko izdanje Modnog začina odabrala sam iznimno elegantne komade koje ne bi smjeli propustiti posebno jer su sada na sezonskom sniženju.

I dok s nestrpljenjem priželjkujemo proljeće, u ovoj kombinaciji zabljesnite prilikom nadolazećeg Valentinova, odlaska u kazalište ili na neku lijepu večeru.

IMG_7162

Haljina koju nosim ima potpis X Fanatique de Mode Store-a koji započeo je s radom 2015.-e godine. Brend je nastao iz ljubavi i afiniteta prema modi dviju modno osviještenih prijateljica. Njihova posljednja jesen/zima mini kolekcija haljina inspirirana je vječnom klasikom i namijenjena je svim ženama neovisno o njihovim godinama.

IMG_7160

Upečatljiv detalj koji obilježava sve haljine svakako su zlatna dugmad koja haljinama daje dodatan šarm elegancije i profinjenosti te vas vraća u neka prošla vremena.

Baš takva je i haljina Patrizia koju imam na sebi jer idealno spaja trendove, ležernost, udobnost i klasiku.

IMG_7134

Elegantne čizme popularne midi dužine i elegantnog potplata i ovoga sam puta pronašla u Guliveru.

Udobna meka koža, stabilna peta i blagi špic lako se kombiniraju uz elegantne, a i casual komade poput traperica.

IMG_7137

Ovdje vidite kako se divno ljube s crnim čipkastim čarapama, a vi provjerite kako bi se uklopile u vama svojstvene kombinacije.

IMG_7175

Do malo viših temperatura i novih proljetno/ljetnih kolekcija šaljem vam poljupce iz prekrasnog Splita, točnije sa splitske Vidilice na Marjanu.

Gabrijela Budimir