Modni začin na hrvatski način: Ležernim hodom

Evo me opet! Nakon blagdanskog ludila i elegantnih kombinacija koje sam vam predstavila, vrijeme je za ležerno izdanje. Ovakve kombinacije jako volim i neodoljivo me podsjećaju na srednjoškolske i studentske dane.

IMG_4906

Haljinu koju nosim osmislila je Božena Bratović koja je nakon završene srednje umjetničke škole za “Tekstil dizajn i primijenjenu umjetnost- Dizajner odjeće” nastavila školovanje u sličnom pravcu. Vodeći se ljubavlju i afinitetima prema estetskoj komponenti educirala se za stilista i dizajnera interijera.

IMG_4938

Njen brend Becha je mlad i djeluje nešto duže od godinu dana.

Kako kaže vodilja joj je spajanje nespojivog, a veliki je ljubitelj StreetStyle mode koju uz dobar detalj pretvara u odvažan večernji outfit.

IMG_4929

Veliki je pobornik prirodnih materijala i trudi se koristiti ih u većini kreacija. Becha klijentice su urbane žene istančanog stila i ukusa, a u samo godinu dana djelovanja održala je 3 revije.

Posebno je ponosna na pozive iz Beča i Münchena gdje je na Fashion check In-u predstavila svoj rad.

IMG_4913

Becha je dostupna u 3 Hrvatska concept Stora Tiramol -Zadar, Plato- Pula, DBOxX-Zagreb i Polygon u Salzburgu.

Kožnate cipele kao i torba koju nosim dizajn su prepoznatljivog Gulivera.

IMG_4939

Gležnjače na vezanje pristaju svim stilovima i generacijama pa ih možete godinama nositi i kombinirati.

U ovakvu torbu će vam stati sve što vam je potrebno, a uz čizme i haljinu koju predlažem za čas ste spremni za obavljanje poslova, a i različita druženja.

Gabrijela Budimir