Monika Sablić zasjala je kao model

Nakon što su joj zaštitna lica za kolekcije bile najljepša Europljanka 1993. Fani Čapalija, manekenka Iva Leko, prva pratilja Miss Hrvatske 1997. Iris Rajčić, te ukrajinska glumica, voditeljica, pjevačica i manekenka Ana Sedokova, splitska dizajnerica Monika Sablić stala je pred fotoobjektiv poznate umjetnice Biljane Gaurine za svoju mini cruise kolekciju.

_MG_7934_web _MG_8003_web

“Nisam imala tremu pozirajući jer Biljana je prava profesionalka, a odlučila sam se ovaj put biti model za moju kolekciju zbog klijentica koje me vole vidjeti u odjeći s mojim potpisom”, kaže Miss Dalmacije 1999. godine.

_MG_8060_web _MG_8065_web

Kolekcija se sastoji od crvene haljine na crne točkice, duge bijele haljine na preklop i čipkastog kratkog kombinezona koji izgleda kao haljinica. Prepoznatljiv Monikin potpis su dodaci u kosi i velike naušnice zlatarne Dvornik. Ti detalji dali su razigran i dalmatinski štih cijeloj kolekciji što je oduševilo klijentice. Kampanja je snimana u etno selu Gastro Zagora na Klisu, frizuru potpisuje Ivica Šuljak, a make up Madri.

_MG_8111_web _MG_8160_web

Više na: Monika Sablic Atelier