Monika Sablić zasjala je kao model

_MG_8081_web

Nakon što su joj zaštitna lica za kolekcije bile najljepša Europljanka 1993. Fani Čapalija, manekenka Iva Leko, prva pratilja Miss Hrvatske 1997. Iris Rajčić, te ukrajinska glumica, voditeljica, pjevačica i manekenka Ana Sedokova, splitska dizajnerica Monika Sablić stala je pred fotoobjektiv poznate umjetnice Biljane Gaurine za svoju mini cruise kolekciju.

_MG_7934_web _MG_8003_web

“Nisam imala tremu pozirajući jer Biljana je prava profesionalka, a odlučila sam se ovaj put biti model za moju kolekciju zbog klijentica koje me vole vidjeti u odjeći s mojim potpisom”, kaže Miss Dalmacije 1999. godine.

_MG_8060_web _MG_8065_web

Kolekcija se sastoji od crvene haljine na crne točkice, duge bijele haljine na preklop i čipkastog kratkog kombinezona koji izgleda kao haljinica. Prepoznatljiv Monikin potpis su dodaci u kosi i velike naušnice zlatarne Dvornik. Ti detalji dali su razigran i dalmatinski štih cijeloj kolekciji što je oduševilo klijentice. Kampanja je snimana u etno selu Gastro Zagora na Klisu, frizuru potpisuje Ivica Šuljak, a make up Madri.

_MG_8111_web _MG_8160_web

Više na: Monika Sablic Atelier