Motus Melior dovodi u Hrvatsku novi oblik vježbanja prema metodi LAGREE FITNESSTM

Lagree Fitness™ predstavlja jedinstven pristup vježbanju oblikovan kako bi stimulirao jakost, izdržljivost, stabilnost trupa te fleksibilnost i ravnotežu u gotovo svakoj vježbi. To čini treninge visoko efikasnim i zabavnim. Vježbanjem se postiže visok utrošak kalorija (500-800 kcal), izdužena muskulatura te poboljšan tonus mišića u samo 50 minuta.

Trenira se na spravi nazvanoj Megaformer, koju je dizajnirao fitness-guru Sebastien Lagree. Kako bi spravu Megaformer približili vježbačima, Motus Melior daruje prvih 50 klijenata dvjema besplatnim dijagnostikama biološke dobi i fitnessa, svakom u vrijednosti od 2.200,00 kuna, ako ostanu trenirati tri mjeseca.

U Motus Melioru treninge će voditi mr. sc. Margareta Marković, trenutačno jedina certificirana instruktorica u Hrvatskoj prema metodi vježbanja Lagree. Koliko su metoda vježbanja Lagree i sprava Megaformer posebne, Margareta objašnjava: “Metoda Lagree Fitness, koja se provodi na Megaformeru, predstavlja ultimativni način vježbanja jer istovremeno razvija sve komponente čovjekova fitnessa – aerobni fitness (izdržljivost), mišićni fitness (jakost i snagu), fleksibilnost muskulature i pokretljivost tijela, ravnotežu i stabilnost trupa i zglobova. Kretnje su spore i kontrolirane, uz fluidne prelaske iz vježbe u vježbu te jednostavnu regulaciju otpora. Moguće je odraditi velik broj varijacija vježbi usmjerenih određenim dijelovima tijela.”

Vježbanje na Megaformeru ima brojna obilježja, od kojih ističemo:

VISOK INTENZITET UZ MINIMALAN RIZIK

Na satovima  Lagree Fitnessa™ upotrebljava se inovativni Pilates Reformer, nazvan Megaformer. On omogućuje brz i lagan prelazak iz vježbe u vježbu, što osigurava visok intenzitet rada i učinkovito sagorijevanje kalorija i masti. Megaformer također omogućuje kontroliranu i sporu izvedbu pokreta u svim ravninama, izbjegavajući nagle i eksplozivne kretnje, koje mogu ozlijediti mišiće, tetive i zglobove. Stoga su satovi Lagree Fitnessa™ primjereni vježbačima različite dobi, spola i razine forme.

NEOGRANIČEN BROJ VJEŽBI

Uz više od 400 vježbi i njihovih varijacija, nikad se ne ponavlja potpuno isti trening, ne gubi se motivacija i ne stagnira se u transformaciji. Mišići su neprekidno podvrgnuti izazovima, što rezultira optimalnim rezultatima u najkraćem vremenskom roku.

MALE GRUPE – U VRHUNSKI UREĐENOM STUDIJU – U SREDIŠTU ZAGREBA

U Motus Melioru satovi Lagree Fitnessa™ provode se u malim grupama do najviše 6 osoba, što instruktorima omogućava učinkovito doziranje opterećenja i nadzor svih vježbača. Klimatiziran, prostran i vrhunski uređen studio za Lagree Fitness u Motus Melioru učinit će svaki sat vježbanja posebnim.

4.  ZNANOST U POZADINI METODE LAGREE FITNESS™

Većina metoda i programa vježbanja stimulira ograničen broj sastavnica tjelesne

forme, pri čemu neki programi zbog pretjeranog mehaničkog stresa mogu dugoročno štetiti zglobovima, vezivnom tkivu i kralježnici vježbača. Za razliku od toga, zahvaljujući znanstvenom pristupu i inovativnoj tehnologiji, na svakom se satu Lagree Fitnessa™ na siguran i učinkovit način stimuliraju svi elementi tjelesne forme:

  1. srčano-dišna izdržljivost
  2. mišićna jakost i izdržljivost
  3. sastav tijela
  4. ravnoteža i stabilnost zglobova i kralježnice
  5. pokretljivost zglobova i fleksibilnost mišića.

Ako ste spremni za transformaciju i nove izazove, svratite na sat u Motus Melior i upoznajte se s metodom vježbanja Lagree FitnessTM.