Mucca torbica jedini suputnik koji ženi treba

Godinama sinonim za vrhunsku kvalitetu i profinjeni, moderni dizajn, torbice s potpisom Mucca predstavljaju novu kampanju za posljednju kolekciju. Idealan suputnik svake žene – torba, u ovoj je kampanji postala suputnik na putovanju po prekrasnom Dubaiu. Stari grad, povijesne ruševine i pustinja tako su postale savršena kulisa ove modne kampanje hrvatskog branda torbi, koji u svojem radu ima samo jednu nit vodilju – učiniti svaku torbu bezvremenskom.

Mucca_kampanja (1)

Inspirirana elegancijom, profinjenosti i luksuzom, Mucca je završila u rukama brojnih Hrvatica i žena diljem svijeta, a prilikom izrade svake Mucce u maloj kožarskoj radnji pažnja se posvećuje i onom najfinijem i najsitnijem detalju.

Mucca_kampanja (3) Mucca_kampanja (4)

Svojim dragim  damama želim priuštiti neopisivo zadovoljstvo pri nošenju svake Mucce. Ipak, njihovo povjerenje i radost, nama su najvažniji. To smo htjeli pokazati i ovom kampanjom. Da nam je bitno da ju žene nose s neizmjernom lakoćom te da su uistinu zadovoljne i da uživaju u svakom trenutku provedenom s njom – bile u Dubaiu, na ulicama New Yorka, zagrebačkim parkovima ili izletima van grada“, naglasila je Irena Mišić Fileš, vlasnica i dizajnerica omiljenog modnog dodatka, koja ovaj prepoznati brand zajedno sa suprugom Goranom Filešom gradi još od 2010. godine. U ovoj kampanji, ali i dugogodišnjem radu naglasak je stavljen na čistoću linija kao i na kvalitetu branda pa se zahvaljujući takvoj garanciji u kupovini najdražeg modnog dodatka svake žene pronađe i poneki muškarac.

Mucca_kampanja (6) Mucca_kampanja (7)

Elegantne torbe mogu se kombinirati jednako za dnevne i večernje stylinge, a nova kolekcija svakog će vlasnika Mucce izdvojiti iz mase. Tašnica, Big Mama, Beguša, Pursica, Glamica i Monekey bag samo su dio najpoznatijih imena torbi, koje žene toliko vole, a materijal od koje je torba izrađena zadovoljava vrhunske kriterije za njezinu proizvodnju pa su svi modeli izrađeni od nafinije, talijanske, prirodne kože.

Možda je to upravo neki rođendanski ili blagdanski poklon?

Mucca torbe dostupne su na webshopu  http://www.muccamucca.com/web/shop/.