Muškarci kao ljubavnici po horoskopskim znacima

seks liječi

Kakav je ljubavnik vaš muškarac? Možda ste nešto prepoznali u našem današnjem simpatičnom vrludanju horoskopskim znakovima.

OVAN

Ovan je, navodno, kralj strasti. Uzbudi se pri samoj pomisli na seks.Spreman je na sve, ništa mu nije strano, a nije izbirljiv ni po pitanju poza. Često ne misli na svoju partnericu, nego zadovoljava svoje seksualne apetite. Brz, žestok, izdržljiv i potentan – širokih seksualnih apetita.

BIK

Poprilično nesiguran, bolje rečeno stidljiv, što ne znači da je loš ljubavnik. Njegovu stidljivost označava Mjesec, koji je i pokazatelj njegove potencije. Trudi se da udovolji svim željama partnerice. Njegova najveća prednost je izdržljivost. Sklon je određenoj vrsti seksualnog pretjerivanja – neumjerenosti, recimo to tako.

BLIZANAC

On je uvijek u prolazu, s mjesta na mjesto, od osobe do osobe. Voli voditi ljubav skoro svuda i dovoljno je rječit da se vrlo lako uvuče u krevet svake žene. Znatiželjan je i brz ljubavnik s razvijenim seksualnim i erotskim fantazijama. Velika mana mu je što prije seksa voli voditi duge razgovore. Pravu, potentnu ženu teško mogu uzbuditi i zadovoljiti.

RAK

Rak je najtajanstveniji znak pod utjecajem Mjeseca. On je uvijek spreman na seks, ali od njega se ne mogu očekivati nikakve inovativnosti. Za njih su trenutci poslije samoga seksa važniji od samog čina, iako u činu uživaju. Ne vole usputni seks, već ga smatraju činom kojeg se uvijek rado sjećaju.

LAV

Ljubav je njegova velika strast. Ljubavna igra s ovim vatrenim ljudima, najčešće je doživljaj koji ostavlja trag u životu partnera. Partnericu zavodi i šarmira u svakom pogledu. Vrlo je osjećajan i strastven ljubavnik, žestok i temperamentan. Obožava kad žena preuzme inicijativu. Seks na jednu noć uglavnom nije za njih.

DJEVICA

Na oko hladni ljubavnici, zapravo obožavaju seks, s akcentom na “što prljavije, tim bolje”. Sve što je na granici perverznosti i neodoljivo ih privlači. Ali od ovog znaka se ne može očekivati inicijativa. Poslije ljubavne igre, pokazuje svoju prirodu. Samo što se igra završila, on je već u kadi.

VAGA

Vaga slovi za velikog ljubavnika, ali im treba odgovarajuća partnerica koja bi ih pratila u svemu. Većina njih u seksu veliku pažnju poklanja partnerici, pa im zna prirediti čarobne, nezaboravne trenutke u savršenoj kombinaciji s nježnošću, zanosom i užitkom.

ŠKORPION

Muškarac Škorpiona simbol je seksualnosti. Još u antičkim vremenima, proglašen je najboljim ljubavnikom svih vremena. Ima potrebu dominirati i učinit će sve da zadovolji. Mašta mu je aktivna i prljava, graniči s pornografijom. Podjednako uživa u seksu od 5 minuta ili onom od 5 sati.

STRIJELAC

Muškarci rođeni u znaku Strijelca su rođeni avanturisti. Obožavaju brz i usputni seks. Voli da voli i zna da uživa u seksu. Često je inicijator u otkrivanju novih poza. Trenutke poslije ljubavne igre ne smatra posebno važnim, nego se okreće drugim segmentima života.

JARAC

On je vješt i strastven ljubavnik. Kada voli onda i daje sve od sebe, maksimalno je predan ali i vrlo zahtjevan i postavlja visoke kriterije. Za kvalitetan seks potrebna mu je stalna partnerica s kojom se može posve opustiti. Kod njega često izostaje vrhunac i zato se ne preporučuje strastvenim osobama.

VODENJAK

Vodenjaci su savršeni ljubavnici koji neopisivo uživaju u seksualnim igrama, ali za njih je seks uvijek i samo seks. Predigra je za njih najvažniji dio igre, kojoj posvećuju i najviše vremena. Jako su kreativni i vole spontani seks. Znaju opčiniti neobičnim idejama, kreativnim izjavama, emotivnom širinom i bogatim seksualnim fantazijama.

RIBE

Vole da vole i da budu voljeni. U ljubavi više daju nego što uzimaju. Seks im je blag, bez uvoda, ali su poželjni ljubavnici zbog svoje nježnosti. Skloni avanturama, ali i dalje pažljivi prema stalnoj partnerici. Sve seksualne želje partnerici ispunjavaju sa zadovoljstvom.

Izvor: Moj Astrolog