My Mon Mon kolekcija inspirirana tradicionalnim nakitom

Hrvatski jewelry&accessories brand My Mon Mon na tržište je plasirao novu ljetnu kolekciju inspiriranu tradicionalnim nakitom. Rodinirani i pozlaćeni bakar, te Ohridski biseri u tri boje (antracit, bijeli i rozi) materijali su koji su odredili Summer Limited Edition kolekciju.

Kolekciju čine naušnice različitih debljina i veličina ringova, narukvice, ogrlice i lančići koji se po željama klijenta mogu personalizirati količnim i bojom dodataka poput bisera, koralja ili poludragog kamena.

Budući da dolazi ljeto, a prošle godine najprodavaniji model bili su već prepoznatljivi ringovi s pomponima, My Mon Mon dvojac odučio ih je ponovo „oživiti“ i zašareniti fashion kombinacije djevojaka širom Hrvatske. Iako je nova kolekcija elegantna za ljubitelje nježnijeg i decentnijeg nakita i dalje je moguće naručiti nešto ekstravagantnije modele iz zimske kolekcije za one koji vole grunge street stil.

Šeširi i novčanici također su dio asortimana koji možete personalizirati odabirom modela, ali i bojom odnosno veličinom pompona.

Modeli se mogu pogledati i naručiti preko Facebook i Instagram stranice (web site tek je u izradi), te putem telefona 098/9840969, no uskoro proizvodi ovog branda prodavat će se u concept storeovima i prodavaonicama u većim gradovima i na obali.

https://www.instagram.com/my.monmon/

https://www.facebook.com/my0mon0mon/