Najava nove kolekcije mladog perspektivnog brenda Candybalism

Mirna Mihoković glavni je dizajner koji stoji iza mladog brenda Candybalism. Inspiraciju za Candybalism dizajnerica nalazi pretežito u psihologiji ljudskog uma, osobito načinom na koji se um nosi s problematikama suvremenog društva. Geometrijske linije i matematička ljepota inspiriraju prema stvaranju estetski zanimljivih, futurističnih silueta.

ZF__4139

Odjeća je namijenjena odvažnim ženama, onima koje se ne boje svoje posebnosti, koje se ne boje stajati samostalno u društvu i kontra njegovih normi.

Elysian (eng. pridjev, ugodan, slavan, blažen; porijeklo iz Grčkog Elysion pedion, mjesto gdje heroji i časni žive poslije smrti) kolekcija je za suvremene žene.

ZF__4230

One se svakodnevno suočavaju s problemima kako bi ostvarile svoje vizije, ciljeve i u konačnici pronašle svoju unutarnju Božicu, svoj identitet. Na putu im je cijelo društvo, sve prepreke koje su svjesno i nesvjesno postavljene i sve sumnje unutar njih samih. Povratkom svojim korijenima one pronalaze potrebnu snagu i unutarnje blaženstvo; u konačnici postaju prave urbane žene ratnice.

ZF__4351

Kolekcija traži inspiraciju u plemenskim običajima odijevanja, bojama i uzorcima. Modernizirajući takvu tradiciju oblačenja, ona je napravljena od prirodnih materijala – pamuka, viskoze, svile i kože, dok nijanse boja svojim spojem stvaraju svakodnevnu eleganciju, lepršavost i fluidnost.

ZF__4353

Na kolekciji su surađivala još dva hrvatska brenda, Ayelen sa specijalno dizajniranim kožnim harnesima u funkciji kao dijelovima odjeće i JunkJewellery s jednako tako izrađenim nakitom posebno u svrhu kolekcije. Svi su komadi dostupni pojedinačno na prodaju.

ZF__4416
Za besprijekoran make up zaslužna je naša Kasandra Draganić. Priču je zabilježio kamerom jedini Zvonimir Ferina, a oživjela ju je  Adela Klobučar (FOX Models Croatia).

ZF__4422

Mlada dizajnerica iza imena je osim nove kolekcije pokrenula i vlastitu Crowdfunding kampanju kako bi ostvarila pruženu priliku na jednom od 15 najboljih dizajnerskih fakulteta u svijetu, o kojoj možete više saznati na Indiegogo stranici.

ZF__4573