Najbolji komadi Guess nakita ove sezone

Znamo da je proljeće doba godine kada se priroda budi, ali pratimo i mi taj ritam i budimo se na svim poljima. Jakne, kapute i džempere spremamo na dno ormara, a sve više pažnje pridajemo detaljima kojima ćemo obogatiti svakodnevne odjevne kombinacije. Jedna od neizostavnih stvari na koje tada počinjemo jače obraćati pažnju je i nakit.

Guess nakit je jedan od brandova nakita na koje ove sezone treba obratiti pozornost. Karakterizira ga moderan, upečatljiv dizajn i vrhunska kvaliteta izrade. Guess nakit odiše glamurom i svevremenskom elegancijom, ali istovremeno prati i nove trendove. Bilo da tražite komad nakita za dnevne kombinacije ili nešto malo svečanije, u Guess kolekcijama ćete sigurno pronaći nešto za sebe.

Mi vam donosimo one komade koji su nama najviše zapeli za oko!

Guess Love Keys

Za rozu kažu ne samo da je boja sezone, već boja čitave jedne generacije – milenijalaca. Taj detalj nije promaknuo ni ekipi iz Guessa, pa u njihovoj kolekciji nakita možete pronaći ovu baby roza narukvicu s ukrasom u obliku srca u koju smo se mi apsolutno zaljubili.

Guess G Hearts ogrlica s malim srcem

Guess ogrlice modni su dodatak koji je neizostavan dio asesoara svake žene. Bez obzira za kakvu priliku ili odjevnu kombinaciju, ovakve decentne ogrlice su poželjni modni dodatak koji će razveseliti svaku ženu.

Guess #FeelGuess narukvica s privjescima

Ovakve narukvice s privjescima ne prestaju biti hit, a naša preporuka je Guessova narukvica s prepoznatljivim detaljima. Bilo da je vaš odabir zlatna, srebrna ili bakrena – svejedno je, svaku ćete nositi s jednakim zadovoljstvom.

Guess Swinging Circles prsten

Guess prstenje dolazi u zlatnoj, srebrnoj, bakrenoj i crnoj boji. Dizajnirani su tako da budu primijećeni, a svjetlucavi Swarovski kristali istaknut će vašu profinjenost i eleganciju. Raznovrsnost oblika, modela i dimenzija osigurava kako će svaka žena moći uklopiti Guess prsten u svoj odjevni stil, bez obzira na priliku u kojoj se našla.

Guess My Darling naušnice u obliku srca

Trendi Guess naušnice bakrene boje u obliku srca ispunjene Swarovski kristalima i Guess natpisom, koje se lako kombiniraju uz sve odjevne kombinacije.

 

Sav spomenuti Guess nakit, ali i puno više od toga, možete pronaći u Watch Centru ili u internetskoj trgovini satovi.com, po sjajnim cijenama.