Najbolji zimski ulov!

Sezoni sniženja pridružio se i luksuzni brend FREYWILLE. Limitirana, ali i iznimno atraktivna ponuda razveselit će sve koji dugo žele ovaj vječni komad nakita nosiv iz sezone u sezonu. Do kraja siječnja, odabrani FREYWILLE primjerci ekskluzivno su dostupni po 30% nižim cijenama na web stranici shop. FREYWILLE.com.

Za vas su odabrali ponešto iz najljepših FREYWILLE kolekcija koje su upečatljiv modni začin uz gotovo svaki dnevni i večernji outfit.

Decentan dizajn Adele Bloch-Bauer u bijeloj verziji nadahnut je istoimenom Klimtovom slikom.

Narukvica Miss Adele Bloch Bauer

Narukvica Miss Adele Bloch Bauer

Razigrane, secesijske linije sinkopiranog ritma isprepliću se preko crne i narančaste podloge. Minimalizam i elegantna klasika koji su nosivi u svakoj prilici. Još jedan dizajn iz kolekcije Hommage a Gustav Klimt privlači harmoničnom kombinacijom snažnijih boja. Radi se o setu Hope uronjenom u ljubičasti sjaj s porukom nade, ukrašen raznobojnim otočićima i spiralnim cvjetnim nizovima.

FREYWILLE_prsten_Diva_i_Miss_Hope_

Kao stvoren za romantične i tajanstvene kombinacije tu je profinjeni set Swan Lake iz kolekcije Passionate Russia.

Privjesak Halfmoon Swan Lake

Privjesak Halfmoon Swan Lake

Gradacija ružičastih tonova  stvara raskošnu kompoziciju s crnim i tamnocrvenim nijansama. Iz iste kolekcije, po prvi puta u Hrvatskoj, dostupan je i dizajn Glorious Firebird. Njegovi  jarko crveni motivi oživljavaju čaroban svijet mašte iz ruskih bajki.

Naušnice Cabochone Glorious Firebird

Naušnice Cabochone Glorious Firebird

Nije važno preferirate li ekskluzivne komade nakita  ili samo o njima volite sanjariti,  inspirirajte se ovim malim umjetničkim djelima  koji dolaze u znatno povoljnijim cijenama.

Ako želite isprobati ili saznati više informacija o FREYWILLE nakitu, svakako posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2 .