Najbrže i najučinkovitije rješenje za glatku kožu

Preopterećeni smo te su osobna njega i odmor postali samo još jedna stavka na našem popisu obaveza.

Imajući to na umu, Braunov najnoviji IPL uređaj Silk·expert Pro 5 osmišljen je bez kompromisa kako biste uklanjanje dlačica što lakše uklopili u svoju užurbanu svakodnevicu.

Dok druge metode uklanjanja dlačica rješavaju taj problem iznad površine kože, Braunov IPL pobrinut će se za to u samom korijenu ciljajući svjetlošću melanin u folikulama dlačica kako bi spriječio korijen da proizvede nove dlačice. Na taj se način jednostavno pauzira ciklus rasta dlačica. U roku od samo 4 tjedna** primijetit ćete trajno smanjenje broja dlačica, što će vam ostaviti više vremena da se posvetite sebi, a ne ostatku svijeta.

Najsigurniji IPL tretman

Prekrižite brigu o sigurnosti sa svog popisa jer Silk·expert Pro 5 s pametnom tehnologijom SensoAdapt™ brine za sve. Senzor nijanse kože SensoAdapt™ osigurava optimalnu sigurnost, zahvaljujući senzorima koji neprekidno očitavaju nijansu kože 80 puta u sekundi i automatski prilagođavaju intenzitet svjetlosti.

Tretman cijelog tijela samo jednim uređajem

Od sada koristite samo jedan uređaj za uklanjanje svih dlačica. Braunov Silk·expert Pro 5 ima dodatnu glavu kojom možete precizno tretirati svaki dio tijela, pa čak i ona manja ili zahtjevnija područja poput nausnica ili bikini-zone.

Glatka, njegovana koža savršeno će pristajati uz još sjajnije Crystals from Swarovski® narukvice. Otkrijte Braunova promotivna pakiranja na prodajnim mjestima Elipsa, Emmmezete, Svijeta Medija ili E-kupi web shopu i spremno dočekajte toplije dane.