NEFF kuhinja puna inspiracije

Bez obzira radi li se o modi, ljepoti, hrani, uređenju interijeru, arhitekturi, marketinškim kampanjama ili fotografiji, dizajn je u svakodnevnom životu prisutan svuda. Kreativci, pojedinci koji sudjeluju u oblikovanju našeg svakodnevnog života, ma gdje bili, još jednom su potvrdili kako, pored entuzijazma pri kreiranju gotovo svega što nas okružuje, dijele veliku strast prema kuhanju, eksperimentiranju s hranom i otkrivanju novih okusa u društvu prijatelja.

Iva Ušćumlić Gretić, Marina Drljo, Boba Blašković i Igor Crnčić

Ako stručnjacima za dizajn pridodamo domaćina druženja, Neff brand ambasadora i jedno od najpoznatijih imena na hrvatskoj gastro sceni, omiljenog Chefa iz showa “Tri, dva, jedan, kuhaj!” , Ivana Pažanina, jasno je kako je riječ o nezaboravnom druženju s potpisom najstarije svjetske marke kućanskih uređaja.

Marina Drljo, Iva Ušćumlić Gretić, Andrijana Subotić, Boba Blašković, Alen Grožaj, Ira Payer

Uz Pažaninov menu, koji povezuje najbolje od mediteranske kuhinje, kao što su svježe jadranske kozice i tuna te neke od najpoznatijih okusa i mirisa kontinenta, poput jabuke i cimeta te kraljice proljetnih menu-a, jagode, dolazimo do kuhinje iz koje, kombinacijom ova dva smjera, dobivamo ono najbolje iz svake namirnice.

Neka od najpoznatijih domaćih imena iz svijeta mode, uređenja interijera, produkt i grafičkog dizajna pridružila su mu se u Neff kuhinji osmišljenoj za razmjenu ideja, pronalaženje inspiracije, pripremu hrane i uživanje u društvu prijatelja. Druženje je ponovno pokazalo strast prema novim idejama, funkcionalnosti, dizajnu i jednostavnosti upotrebe.