Neka novogodišnje odluke budu jednostavne

Početkom svake godine si postavljamo ciljeve i planove, kojih se katkada uspijevamo držati bolje, a katkada malo manje dobro. Ponekad ih se držimo tek pokoji tjedan, a ponekad izdržimo i po nekoliko mjeseci. No to nije toliko važno i ne treba biti obeshrabrujuće, bitno je novu godinu započeti pozitivno sa željom i stavom da ćemo nešto promijeniti. Rad na sebi i svojoj okolini je konstantan i promjene treba provoditi polagano i veseliti se najmanjima, jer male stvari vode do velikih.

Novogodišnje odluke najčešće propadaju jer si ne osiguramo dovoljnu motivaciju za njih ili si postavimo previsoke ciljeve. Važno je postaviti si realne ciljeve za koje znamo da ćemo ih se moći držati, koliko god nam se u samom početku možda činili ambicioznima. Postavite ih tako da su u skladu s vremenom kojeg imate na raspolaganju i da ne zahtijevaju previše novaca za ostvarenje. Što su ciljevi jednostavniji, lakše je doći do njihovog ostvarenja. Ne treba se ustručavati za svako ostvarenje cilja nagraditi se nekom sitnicom i podijeliti ga s dragim osobama, tako će vam rasti motivacija i želja za dalje. Ako ste prijašnjih godina imali loša iskustva, niste ostvarili neke planove s početka godine, neka vas to ne obeshrabri, pokušajte ove godine ponovo. Nova godina je prilika za novi početak.

Jeste li već napravili popis svojih odluka? Nema veze ako niste, još stignete. Siječanj je tek početak, cijela godina je pred vama. Bez obzira na to jeste li napravili svoj popis i plan, ili se tek spremate na to, Algoritam MK je ove godine odlučio olakšati vam. Početak siječnja su započeli s akcijom Ovaj put ću drugačije, kako bi vam olakšali donošenje novogodišnjih odluka pripremili su posebne ponude s brojnim naslovima na temu detoksikacije organizma, zdravog načina života, vježbanja, fitnessa, zdrave prehrane i naravno, niza naslova koji će vam pomoći da se toga držite i pružati vam ohrabrenje i nadahnuće kroz cijelu godinu. Sretno!

U suradnji s Algoritam MK, a s ciljem promocije, darujemo jednu bojanku za odrasle. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Ovajputćudrugačije

Prijave primamo do 11. siječnja, točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnica: Marija Gega.

logo-amk-660x150