Nikad zabavnije ljeto u Termama Olimia i Termama Tuhelj

Ljeto je na vrhuncu, a u Termama Olimia i Termama Tuhelj nikad nije bilo zabavnije. Za bijeg od gradskog asfalta ili predah od posla koji se nagomilao nakon godišnjeg odmora dobro će doći nezaboravan provod u vodenim parkovima Aqualuni i Vodenom planetu u omiljenom društvu ili s čitavom obitelji.

Aqualuna-09

U Aqualuni Terma Olimia uživat ćete u vodenim atrakcijama. Bazeni s najvećim valovima u Sloveniji, adrenalinski vodeni tobogani, brze staze i divlji zavoji probudit će dijete u vama. Najmlađe će oduševiti skulpture egzotičnih životinja u prirodnoj veličini koje se nalaze po čitavom parku. Ljubitelji adrenalina neće odoljeti spustu na King Kobri, najstrmijem toboganu u Sloveniji, a u društvu animatora zabavi nema kraja. Bogata gastro ponuda i pitoreskna okolica s mogućnošću izleta, razlog su više za posjet Aqualuni.

TermeTuhelj-vanjskibazeni

I u Termama Tuhelj ljeto je najatraktivniji dio godine. Za odličan provod i pravu party atmosferu tu je Vodeni planet uz jedinstvene vodene atrakcije. Dok se odrasli mogu opustiti uz dobru glazbu u cocktail baru, najmlađi mogu uživati u vodenom gradu i druženju s maskotom Tuhijem ili se igrati s vodenim životinjama. Subote su rezervirane za Art & Wine festival uz koncerte i degustacije vina. Želite li nešto više, uputite se u istra-ivanje prekrasnog okruženja i izvrsnih specijaliteta Hrvatskog zagorja u restoranu Dvorca Mihanović.

U suradnji s Termama Olimia i Termama Tuhelj, vjernim čitateljima darujemo dvije ulaznice za odrasle za Aqualunu i dvije ulaznice za odrasle za Vodeni planet. Što trebate?

  • Pošaljite mail na: [email protected]
  • Stavite naslov Terme Olimia i Terme Tuhelj
  • Dodajte svoje kontakt podatke
  • Lajkajte naš Facebook profil
  • Obavezno lajkajte i post objavljen na našoj Facebook stranici

Prijave primamo do 18. kolovoza, točno u podne.

Dobitnici Iva Gulin i Damir Franjević.