Nikel – kozmetika s potpisom

Ljubiteljicama prirodne kozmetike dobro je poznat brend Nikel kao i magistra farmacije Mirjana Brlečić, zagrebačka inovatorica koja stoji iza ovog domaćeg brenda prirodne kozmetike.

Nakon dugogodišnjeg istraživanja i bavljenja farmacijom, fitofarmacijom i kozmetologijom te radom u vlastitim ljekarnama, imajući uvid u proizvode koji se nude kao i tegobe klijenata koji sve više pate zbog učestalih alergijskih reakcija na mnogobrojne sastojke u preparatima za njegu kože lica i tijela, gđa. Brlečić imala je viziju stvoriti prirodnu kozmetiku bez nepotrebnih dodataka, oslobođenu konzervansa, umjetnih boja, mirisa, zdravu kozmetiku sa 100% prirodnim djelatnim komponentama, kozmetiku u koju svaki kupac može imati uvid i koja ne samo da će njegovati već i pomoći u uklanjanju tegoba.


Linija Nikel sadrži 63 proizvoda od kojih mnogi spadaju u kozmetiku s posebnom namjenom i odobrenjem Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske, što znači da nije u pitanju samo njega kože već i posebne potrebe kože, bilo da se radi o tegobama celulita, prekomjernog gomilanja potkožnih masnih stanica, seboreji, aknama, osjetljivoj ili oštećenoj koži, alergijama, tegobama s pucanjem kapilara, borama.Spoj je tradicionalnog znanja s najsuvremenijim postignućima, poput sastojaka s vremenskim otpuštanjem (Nikel krema protiv akni s čajevcem), nano molekula zahvaljujući kojima djelatna komponenta prodire u najdublje slojeve epidermisa (Nikel Sensivital krema za jačanje kapilara), obnavljanje i umirenje vrlo oštećene kože s primjenom probiotika (Nikel Acidosalus krema) i najnovije, za pomlađivanje kože biljnih matičnih stanica.Tvrtka Priroda liječi osnovana je 1995. godine. Na dvije adrese u samom centru Zagreba, Tomašićeva 3 i stara Vlaška 40, u kojoj je i sjedište tvrtke, od početka radi ne samo kao specijalizirana prodavaonica bezreceptnim lijekovima i medicinskim proizvodima već i kao farmaceutsko savjetovalište i, u suradnji s poznatim dermatolozima, kao farmaceutsko-kozmetološko savjetovalište. Proizvodnja prirodne kozmetičke linije Nikel pokrenuta je 2004. godine.

Nikel kozmetiku osim u specijaliziranim prodavaonicama možete kupiti i online. Jednostavno odaberite željene proizvode, stavite ih u košaricu i platite ih kreditnim karticama, internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Online kupovina je najbrža i najsigurnija kupovina!

Besplatni 10-min. tretmani

U specijaliziranoj trgovini Priroda liječi u Tomašićevoj 3 mogu se nabaviti svi Nikelovi proizvodi, a 27. siječnja od 14h do 20h biti će organizirani besplatni 10-minutni tretmani Nikelovim proizvodima kako bi svi potencijalni korisnici na vlastitoj koži mogli osjetiti blagi piling, masku, najfinija ulja i kreme birane prema njihovom tipu kože. Besplatni mini tretmani lica i određivanje tipa kože pomoću visokokvalitetnog dermatoskopa održat će se i 23., 30. i 31. siječnja od 9h do 16h.
Svi zainteresirani za jedan od ovakvih tretmana mogu se najaviti na broj telefona 01/ 4614 688 od 9 do 16h.
U nagradnoj igri koju je za naše čitateljice osigurao Nikel, predstavljamo vam proizvod koji većina nas svakodnevno koristimo.

Gel za tuširanje i kupanje s bademom i medom

Riječ je o blagom gelu za svakodnevno pranje lica i tijela, koji je dermatološki prilagođen potrebama svih tipova kože, osobito za osjetljivu i iritiranu kožu te za najosjetljiviju kožu djece i dojenčadi.

U dodiru s vodom gel će se nježno zapjeniti, osvježit će i hidrirati vašu kožu, dati joj baršunastu mekoću i na njoj ostaviti očaravajući mirisni trag. Badem, limun, med i slatka naranča nalaze se u sastavu ovog proizvoda te svojim svojstvima istovremeno efikasno čiste, osvježavaju, hidriraju te umiruju kožu.

Proizvod odgovara ECOCERT standardima. Bez EO, alkil sulfata, betaina i parabena.

OSVOJI NIKEL GEL ZA TUŠIRANJE I KUPANJE – s bademom i medom

Nikel vam poklanja vam 3 Gela za tuširanje i kupanje s bademom i medom.

Ukoliko želite osvojiti ovaj proizvod, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom NIKEL te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Na kojim se sve lokacijama nalaze Nikelove specijalizirane prodavaonice PRIRODA LIJEČI?

Vaše prijave primamo do 23. siječnja 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Gelove su osvojile Dubravka Šimić, Iva Pemper i Kosjenka Capuder. Čestitamo!