Njega osjetljive kože sklone alergijama

Intolerantna koža je ona koja pokazuje hiperosjetljivost na čimbenike iz okoline i određene proizvode, a manifestira se kroz subjektivne pojave: peckanje, zatezanje i suhoća kože. Takvo stanje kože može imati i simptome crvenila i iritacije koji su izazvani alergijama. Alergije su najčešća zdravstvena tegoba današnjice, one su poremećaj imunološkog sustava. Organizam osobe koja boluje od određene alergije (ili više njih) oslabljenog je imuniteta i preosjetljiv je na neke tvari iz okoline, a lokalni simptomi manifestiraju se i na koži.

Danas, svaka treća osoba ima osjetljivu kožu no, nekima je ipak osjetljivija. Bilo da je riječ od osjetljivoj, netolerantnoj ili alergijama sklonoj koži, ona zahtijeva posebnu pažnju i prilagođenu njegu. Pravo rješenje za takvu kožu dolazi iz La Roche-Posaya. Toleriane Ultra, revolucionarna je krema koja koži pruža intenzivnu umirujuću njegu, a svojom potpunom formulom koja sadrži neurosensine, glicerin, karite maslac i termalnu vodu La Roche-Posay, koži daje trenutan i dugotrajan učinak olakšanja.

Kako bi njega bila potpuna, La Roche-Posay je pripremio zanimljiv poklon! Naime, uz kupovinu Toleriane Ultra kreme, La Roche-Posay vam poklanja i Toleriane Dermo-Nettoyant losion za čišćenje lica i očiju od 50 ml.
Toleriane Ultra namijenjen je svim tipovima osjetljive kože, osobama sklonim netoleranciji na uobičajenu kozmetiku i alergijama te kod nadraženosti kože kao što su crvenilo, osjećaj neugode i peckanja. Ne sadrži dodane konzervanse, parfeme i emulgatore. Zahvaljujući novoj tehnologiji i inovativnom pakiranju te ultra hermetički zatvorenoj bočici, ovaj vrhunski proizvod možete iskoristiti u potpunosti bez kontaminacije, suhog taloga, oksidacije ili ostatka.

Toleriane Ultra proizvodi u potpunosti odgovaraju zahtjevima izrazito osjetljive kože te alergijama sklonoj koži, a preporučeni su i od francuske udruge za prevenciju alergija AFPRAL. AFPRAL je članica Europske federacije udruga za alergije i bolesti dišnog sustava koju čini 41 udruga u 22 europske zemlje. Za cilj ima ostvariti prepoznatljivost alergija kao globalne bolesti, pružiti potporu ranoj dijagnozi i osigurati jednostavniji svijet za osobe sklone alergijama.

Do danas je 12 proizvoda akreditirano kao proizvodi koji poboljšavaju kvalitetu života pacijenata koji pate od alergija, a među njima je i Toleriane UltraLa Roche-Posay za njegu lica. Revolucionarnu kremu možete kupiti u ljekarnama po cijeni od 148,82 kn.