Nova formulacija u Becutanovu portfelju

Samo je jedna Becutanova priča, a ove je godine pod nazivom ‘Becutanovo snježno ruho’ ispričana je prije Božića, u zimskom okruženju zagrebačkog Ledenog parka na Trgu kralja Tomislava, u društvu obitelji Mraz – Marijane Batinić i Luke Nižetića.

Brojni mališani, ali i mame i tate sudjelovali su u bogatom cjelodnevnom druženju, dječjim predstavama, nagradnim igrama uz poklone te brojnim drugim iznenađenjima, kroz koja su ih veselo vodili Marijana i Luka.

Prekrasna Becutanova priča na hrvatskom tržištu traje već punih 39 godina, a upravo su na ovakvim događajima vidljivi osjećaji povjerenja, ljubavi i bliskosti korisnika prema Becutanu koji ih godinama vjerno prati u njiihovim najljepšim trenucima.

Becutan linija proizvoda namijenjena je njezi bebine i dječje kože, prepoznatljiva i s izgrađenim identitetom na hrvatskom tržištu. 39 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena besprijekorna kvaliteta.

page

Becutan ulje s lavandom

Nova formulacija u Becutanovu portfelju – Becutan ulje s lavandom, namijenjeno njezi i zaštiti bebine i dječje kože. Formulacija je obogaćena prirodnim uljem s lavandom, porijeklom s otoka Hvara, tradicionalno poznatog po uzgoju i proizvodnji jednog od najkvalitetnijih ulja s lavandom, dokazanog blagotvornog djelovanja i jedinstvenog mirisa.

Dodir je jedinstveno čulo kod beba koje je potpuno razvijeno još od samog rođenja, a redovna masaža beba, pored toga što ih opušta, istovremeno potiče i digestivni sistem, utiče na razvoj orijentacije i motorike, a doprinosi i povećanju imuniteta jer su blizina roditelja i dodiri puni topline i nježnosti nezamjenljivi u ritualu svakodnevne njege i zdravog razvoja djeteta.

Opuštajuća masaža i miris lavande će svojim blagotvornim i umirujućim djelovanjem doprinosi mirnom snu poslije večernjeg kupanja, a poslije masaže bebina kože ostaje mekana, nježna i prijatnog mirisa koji zadržava umirujuće djelovanje i duže, tijekom spavanja.

Ne sadrži parabene, alkohol, boje i mirise.
Ne sadrži alkohol;
Ne sadrži boje;
Ne sadrži parabene;
Ne sadrži mirise;
Prirodnog mirisa lavande;
Umirujućeg djelovanja za miran san;
Pogodan za svakodnevnu masažu bitnu za sveukupni bebin razvoj.

Darujemo dvije čitateljice Becutan uljem s lavandomŠto trebate?

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #becutan
  2. Podijelite objavu na Facebooku te tako podijelite vijest s prijateljima.

Prijave primamo do 10. siječnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnice:

  1. Zlata Slamić
  2. Sara Mihalić