Nova generacija multikorektivne njege za boost mladosti i ljepote vaše kože

Nuxe je predstavio najnoviju generaciju njege s multikorektivnim djelovanjem na posljedice današnjeg stila života, kao što su stres i umor, te urbanog okoliša u kojem živimo – Crème Prodigieuse® Boost.

Zahvaljujući antioksidativnom kompleksu cvijeta Jasmina – svježina, blistavost i mladost kože sada su vam na dohvat ruke. Proizvodi Crème Prodigieuse® Boost linije u potpunosti poštuju prirodnu ravnotežu kože, a namijenjeni su prvenstveno ženama između 25. i 40. godine.

Živi život na najjače, i ne brini o posljedicama na svoju kožu, obećanje je ove multikorektivne njege nove generacije. 5 proizvoda za njegu kože s undo učinkom uspješno suzbijaju posljedice umora, stresa i onečišćenja na koži, pružajući joj svježinu, blistavost i punoću, čak i kada se vaš životni tempo ubrzava.

Teksture prožete svježinom tope se u dodiru svježinom te senzualan miris podignut svježinom Jasmina i ružičastog ličia te senzualnom bazom bijelog drveta, uvod žene u novo senzualno iskustvo.

Energizirajući koncentrat za pripremu kože na daljnju njegu

Idealna esencija koja priprema kožu na daljnju dnevnu i noćnu njegu, ovaj serum-losion sa svojom revolucionarnom teksturom inspiriranom Koreanskom tekućom kozmetikom, kombinira dva tipa prirodne hijaluronske kiseline. To pruža vidljiv učinak zaglađivanja kože uz dubinsku hidrataciju. Vitamin C služi kao aktivator blistavosti tena.

Nanesite ujutro i/ili navečer utapkavajući vrhovima prstiju u kožu lica, vrata i dekoltea, prije nanošenja dnevne njege. Pogodan je za sve tipove kože.

Bočica na pumpicu, 100 ml

Cijena: 195,00 kn

Multikorektivni gel balzam za područje oko očiju

Svojom nježnom ultra osvježavajućom teksturom, ovaj gel balzam širi ekstrakt prirodnog kofeina koji djeluje protiv tamnih podočnjaka i natečenosti, te na taj način suzbija učinke nedovoljnog noćnog sna. Ulje lješnjaka, odabrano zbog svoje lagane i nemasne teksture, pomaže u jačanju ovog nježnog i krhkog područja.

Nanesite ujutro i/ili navečer.

Tubica na pumpicu, 15 ml

Cijena: 190,00 kn

Dnevni booster

Multikorektivna gel krema

ZA MJEŠOVITU KOŽU

Multikorektivna svilenkasta krema

ZA NORMALNU DO SUHU KOŽU

Kombinirajući antioksidativni kompleks cvijeta Jasmina s učinkom zaglađivanja prirodne hijaluronske kiseline, ove kreme predstavljaju dnevni booster za obnovljenu, svježu i blistavu kožu, koji pritom uklanja i prve znakove starenja. Dostupno u dvije teksture: gel krema s nevjerojatno laganim mat završetkom za mješovitu kožu, te baršunasto svilenkasta verzija za normalnu do suhu kožu.

Nanesite svako jutro na kožu lica, vrata i dekoltea.

Tuba na pumpicu, 40 ml

Cijena: 240,00 kn

Obnavljajući noćni uljni balzam

Omotana u ovu ultra zaštitnu teksturu obogaćenu uljem makadamije, koža se sama regenerira tijekom noći. Dok antioksidativni kompleks cvijeta Jasmina potiče mehanizme koji kožu štite od slobodnih radikala, cvijet Nevena potiče obnavljanje stanica. Rezultat je blistav ten i zaglađena koža nakon buđenja.  

Nanesite svaku večer na kožu lica, vrata i dekoltea.

Teglica, 50 ml

Cijena: 260,00 kn