Nova knjiga Dr. Kenana Crnkića: Nadživjeti život

Dr. Kenan Crnkić autor je velikih regionalnih bestelera o uspjehu (7 tajni uspjeha) i sreći (Pazi kojeg vuka hraniš). Na području jugoistočne Europe (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Slovenija) knjige su doživjele višestruka izdanja i prodane su u više od 250.00 primjeraka.

Njegova prva knjiga 7 tajni uspjeha, kao jednostavan i praktičan vodič do uspjeha, izazvala je svojevrsnu senzaciju, oborila sve rekorde prodaje, a u roku od samo 10 dana od izdavanja probila se na prvo mjesto na ljestvicama popularnosti. Već u prvoj godini od izlaska doživjela je svoje 10. jubilarno izdanje.

E-book verzija knjige 7 tajni uspjeha na engleskom jeziku također je doživjela veliki uspjeh na najvećoj svjetskoj online trgovini Amazon.com, gdje je dobila status bestsellera.

Godine 2017. ova knjiga nagrađena je i prestižnom američkom književnom nagradom „Bookvana“, i to upravo u oblasti motivacijske literature.

Druga Kenanova knjiga znakovitog naziva ”Pazi kojeg vuka hraniš”, napisana je sada već prepoznatljivim stilom, koji odiše lakoćom čitanja, istovremeno proizvodeći neki neobični oblik instant motivacije i zadovoljstva. Ovo je knjiga o sreći – kako je pronaći, postići i trajno zadržati u našim životima. Nezapamćenom brzinom stekla je status velikog regionalnog bestsellera, a trenutno doživljava svoju internacionalnu promociju kroz prijevode na više od 10 stranih jezika.

Godine 2018. ova knjiga je prevedena i na Brailleovo pismo te se i danas besplatno dijeli U bibliotekama slijepih i slabovidnih osoba u sklopu plemenitog projekta samog autora, koji ima za cilj da se ovoj populaciji omogući dugoročni pristup popularnoj motivacijskoj literaturi.

Autor je doktor ekonomskih nauka i profesor na više visokorangiranih stranih i domaćih sveučilišta (Webster Beč, Edward Bernays Zagreb) . Školovao se kako u zemlji tako i u inozemstvu, a specijalističke studije uspješno je okončao i na prestižnoj Harvard Business School (SAD).

Po svojoj stručnosti postao je prepoznatljiv i visoko cijenjen kako u domaćim tako i međunarodnim krugovima, pa tako obnaša značajan broj funkcija u upravnim, savjetodavnim i stručnim odborima, a trenutno je i potpredsjednik Europskog komiteta za poduzetništvo. Njegovu bogatu biografiju krase mnoge prestižne nagrade i priznanja za izvanredne rezultate u različitim poljima djelovanja. Uz to, certificirani je trener i predavač metode Johna C. Maxwella, međunarodnog govornika i leadership stručnjaka, a ujedno i autora knjiga koje su se dosad prodale u više od 19 milijuna primjeraka.

Smatra se pionirom takozvane self-help literature u regiji. Putem svoje Akademije (www.kenancrnkicacademy.com) organizira grupne seminare te pruža individualne usluge high performance i transformacijskog coachinga, a među njegove klijente ubrajaju se neka od najpoznatijih imena iz oblasti businessa, estrade i sporta.

Više o Kenanu, njegovom radu i aktivnostima možete pronaći na službenoj web stranici www.drcrnkic.org ili na društvenim mrežama, gdje njegove svakodnevne objave i motivirajuće sadržaje kombinirano prati više of 300.000 osoba diljem svijeta.

Nadživjeti život vrhunac je trilogije život – sreća – uspjeh, pisane prepoznatljivim stilom koji odiše jednostavnošću, inspiracijom i lakoćom čitanja. Ova knjiga daje odgovore na vječita životna pitanja: kako se nositi s problemima i iskušenjima, uvredama i ogovaranjima,izdajama i razočarenjima, prijateljima i neprijateljima. Kako prepoznati istinsko dobro i skriveno zlo, razlikovati cijenu od prave vrijednosti, kako upravljati promjenama i donositi mudre odluke. Pomaže otkriti koja je to investicija najsigurnija, a istovremeno donosi najveći povrat, zašto zaboraviti i kada oprostiti te zašto je tvoje samo ono što daš.

Iz života nitko ne izlazi živ. Osim onih koji ga nadžive.

Ova knjiga namijenjena je onima koji imaju snage i hrabrosti krenuti tim putem.

Svima onima koji žele biti autori, a ne samo puki čitaoci knjige svoga života.

Onima koji su spremni krenuti putem istinskih velikana.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #zivot
  2. Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  3. Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 3. svibnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobtnica Adrea Ružić