Nova mirisna senzacija s potpisom Mirjane Mikulec

Oduševljenje i interes za mirisnu svijeću “Zimsko jutro”, potaknulo je poznatu dizajnericu interijera Mirjanu Mikulec da krene u osmišljavanje novog izdanja ovog malog, ali omiljenog detalja za dom. “Sunčan dan” nova je mirisna senzacija s potpisom Mirjane Mikulec.

“Sunčan dan”, kao što i sam naziv govori, nova je svijeća inspirirana  suncem i svim blagodatima koje ono nudi, uključujući i dobru atmosferu, pozitivne vibracije te osjećaj zadovoljstva i radosti.

Duga zima učinila je da svi sanjarimo o lijepom vremenu i uživanju u suncu. Svoja maštanja nastojala sam pretočiti u kreiranje mirisne svijeće, kombinaciju pomno biranih aromatičnih ulja koja će unijeti dodatnu dozu energije, lepršavosti i dinamike u svaki prostor. Istovremeno, ovi posebni mirisi bit će dobitna formula za opuštanje od stresa i napetosti i neodoljiva dekoracija za dom”, istaknula je Mirjana Mikulec koja kontinuirano razvija svoju liniju dodataka za dom.

Mnogo pažnje posvećeno je upravo atraktivnom dizajnu svijeće, kojim dominiraju elegantni motivi prirode u zlatnoj i zelenoj boji koji će se odlično uklopiti u svaki interijer.

Svijeće “Sunčan dan” dostupne su putem web shopa www.mirjanamikulec.com.