Nova suradnja koja ističe žensku snagu i individualnost

Reebok objavljuje početak najnovije suradnje s glumicom Nathalie Emmanuel, trenutno jednom od najsnažnijih ženskih simbola individualnosti i samopouzdanja. Suradnja se temelji na poticanju upravo tih ženskih osobitosti s fokusom na osnaživanje žena diljem svijeta.

Nathalie Emmanuel se pridružila moćnoj ženskoj alijansi, stojeći ravnopravno uz bok Gigi Hadid, Ariani Grande, Gal Gadot i brojnim drugima, koja podržava i vjeruje u izvornu snagu Reebokove kampanje.

Kampanja „Prvenstveno žena“ bit će lansirana tijekom 2019. godine, s ciljem poticanja i podržavanja žena diljem svijeta kako bi pokazale svu svoju snagu i istaknule najsnažniju verziju sebe samih.

„Uvjerena sam kako žena nije definirana samo jednom ulogom i osobinom. Mi smo vrlo snažne, talentirane individualke što nas definira i čini ljudskim bićima. Ova nova suradnja s Reebokom temelji se na zajedničkoj strasti prema individualnosti. Sve smo mi vrlo strastvene u jedinstvenom cilju naglašavanja kako svaka žena posjeduje vlastite sposobnosti, a takve primjere i sami ističemo,” izjavila je Nathalie Emmanuel.

Lijepa glumica je istaknula kako su fizička, mentalna i društvena integracija temeljna Reebokova načela te kako vjeruje da zdravim duhom i tijelom možemo steći osobine koje nas čine sposobnima da u potpunosti ostvarimo vlastiti potencijal.

“Nathalie je još jedan snažan član naše ženske zajednice. Istaknuli smo Nathalie kao i sve druge naše članove kako bi motivirale i udružile žene diljem svijeta u pronalaženju vlastitog balansa između psihičkog, fizičkog i društvenog zdravlja kako bi postigle i ostvarile vlastiti potencijal“, dodaje Todd Krinsky, generalni direktor Reebok performance poslovne jedinice.

Emmanuel se u kampanji pojavljuje u najnovijoj Reebok kolekciji za fitnes koja uključuje Reebok Mesh Bomber jaknu, Reebok Nature X Seamless sportski grudnjak, Reebok Nature X tajice visokog struka i  Reebok Freestyle Hi Muted tenisice.