Novi Fructis: Moćno voće. Moćna kosa.

Novi Fructis inspiriran je zdravim, prirodnim sokovima punim hranjivih tvari i temelji se na moćnim aktivnim sastojcima voća te njihovom djelovanju na jačanje kose. Poboljšane formule s dokazanom učinkovitošću predstavljaju istinsku renovaciju. Vjerni Fructis fanovi će ga voljeti, a nove generacije obožavatelja voljet će ga otkrivati.

U središtu svih Fructis formula nalazi se kombinacija aktivnih sastojaka iz voća – inovativni spoj aktivnih sastojaka s ojačavajućim svojstvima. Bez obzira na to nalazi li sastojke u prirodi ili ih razvija kroz istraživanja, Fructis je u neprestanoj misiji njihova otkrivanja.

Prirodno lijepa, zahvaljujući novim Fructis, ekspertnim formulama, obogaćenim aktivnim sastojcima voća, moćna kosa je njegovana, jaka, sjajna i čista. Dinamična je, puna života, nježna i blistava. Moćna kosa hvata svjetlost i poglede. Svilenkasta je, meka te daje baršunast i nježan osjećaj. Fructis svakome i svugdje može omogućiti kosu koja izgleda neodoljivo prirodno!

Fructis Moćno voće Moćna kosa

To nije samo kosa, to je moćna kosa!

Novi dizajn bočice napravljen je u korak s današnjicom. Fructis se brine o ekologiji pa su bočice napravljene od 25% reciklirane plastike u pogonima prilagođenim održivom razvoju. Nova je bočica 100% razgradiva.

Fructis čine sljedeće linije za njegu kose:

SOS Repair linija obogaćena ekstraktom ulja amle i kerafilom, obnavlja jednogodišnja površinska oštećenja vlasi i ispunjava pukotine nastale vanjskim utjecajima.

Color resist linija obogaćena hranljivim sastojcima acai bobica i polifenolima, njeguje, hrani i štiti obojenu kosu, pružajući joj sjaj.

Oil repair 3 linija spaja 3-gliceride i korisna svojstva 3 ulja za njegu kose: masline, avokada i karite. Trenutno hrani i obnavlja kosu, čineći je mekom i sjajnom.

Grow strong linija obogaćena prirodnim ekstraktom jabuke i ceramidom, potiče obnavljanje čak i najslabije kose sklone lomljenju. Jača kosu vraćajući joj snagu i punoću.

Pure Fresh šampon obogaćen ekstraktom krastavca čisti višak masnoće s kose i tjemena te pruža dugotrajan osjećaj svježine.

Strength & Shine 2 u 1 šampon s regeneratorom obogaćen prirodnim ekstraktima grejpa i limuna, jača kosu od korijena i daje joj sjaj. Namijenjen je normalnoj kosi.

Anti-Dandruff 2 u 1 šampon s regeneratorom obogaćen ekstraktom zelenog čaja, limunove kore i cink piritionom s antibakterijskim djelovanjem, smanjuje perut i vraća kosi sjaj.

  • Informativna cijena FRUCTIS šampona 250 ml iznosi 19,90 kn
  • Informativna cijena FRUCTIS šampona 400 ml iznosi 24,90 kn
  • Informativna cijena FRUCTIS regeneratora 200 ml iznosi 19,90 kn
  • Informativna cijena FRUCTIS maske 300 ml i seruma SOS repair 50 ml iznosi 32,90 kn