Obiteljske fotografije – kako ih izložiti

Fotografije mogu biti vječni podsjetnik na protekla vremena, ljude, događanja, mjesta koja ste posjetili ili ljepote koje ste vidjeli… Zašto ih onda ne biste istaknuli na posebno mjesto u vašem domu? ‘Iskoristite obiteljske fotografije na netradicionalni način kako biste poboljšali dekor u prostoriji’, predlaže Naomi Stein iz Design Manifesta. Odaberite one koje za vas imaju posebno značenje i dodajte svojem stanu ili kući osobnost koju će osjetiti svaki vaš gost.

Kada ste posljednji puta uokvirili fotografiju i stavili je na neko zanimljivo mjesto u vašem domu? Nema ničeg ljepšeg nego da s vremena na vrijeme iznova pogledate te fotografije i probudite sjećanja na neka dobra stara vremena koja se više nikada neće vratiti.

Dakle, sve što trebate je malo mašte i volje da ostvarite svoj plan dekoriranja zidova ili nekih drugih površina fotografijama. Iskoristite stara prozorska okna, naljepnice za zidove, stare vaze ili pak kotače i probudite stara sjećanje koja nikada nisu trebala biti zaboravljena.