Održan posljednji live 3D koncertni spektakl grupe Pravila igre

Nakon Osijeka, Rijeke, Splita i Varaždina, u Zagrebu je održan posljednji live 3D koncertni spektakl grupe Pravila igre. U prepunoj dvorani zagrebačkog CineStara u Branimir centru, publika je imala priliku doživjeti jedan od najkreativnijih  nastupa u intimnoj atmosferi. Na ovaj način su se dečki iz grupe u potpunosti mogli posvetiti svojim obožavateljima kroz stalnu interakciju. Zabave nikako nije nedostajalo, a nisu je propustili ni neki od poznatih lica poput Domenice Žuvele, Mie Dimšić, Dalibora Petka, te mnogih drugih.

Maštovita produkcija i specijalni efekti, oduševljavali su iz pjesme u pjesmu jer se osim dobre glazbe, na platnu cijelo vrijeme mogla pratiti ljubavna priča, potkrijepljena vizualima koji su se izmjenjivali čitavo vrijeme.

Odlična live svirka i pjesme poput, „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“, odlične obrade pjesama grupe Queen, te mnogi drugi, preplavili su dvoranu, a brojne obožavateljice, pjevale su u glas.

“Poseban je osjećaj završiti turneju u svojem rodnom gradu. Još uvijek smo pod dojmom atmosfere i ljubavi koju su nam pružili naši fanovi. Definitivno nešto posebno i nešto što ćemo pamtiti zauvijek. Posljednjih 20-tak dana na turneji smo proveli neke od najljepših trenutaka u našoj karijeri te ovim putem još jednom moramo napomenuti da imamo najbolju publiku na svijetu! Ekipa vole vas vaša Pravila Igre” – dodaju momci iz grupe.

Nakon ove turneje, na koju se dečki iz grupe Pravila igre izrazito ponosni, nastavljaju raditi na novim pjesmama i projektima, kao i do sada, u istom žaru. Ovim nikad viđenim spektaklom, dokazali su da se zamišljeno može ostvariti i da se svojoj publici uvijek može pokloniti nešto novo, svježe i senzacionalno.